fbpx

Chcete-li jít tzv. s dobou, zkuste zaexperimentovat se svým vzhledem a zakomponujte do svých outfitů několik trendy novinek.

Zveřejněno: 16. 4. 2024

Jestliže nejste zrovna módní guru, nemusíte zoufat. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme aktuální hity na poli módy. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi!

Jaké trendy oblečení zakomponovat letos do vašeho šatníku?

V letošní sezóně budou v kurzu džíny s vyšším pasem a s širokými nohavicemi. Tento trend se do módy opakovaně vrací a právě teď je čas na to, abychom ho znovu vytáhli na světlo světa. Letos se pak blýsknete i s kratšími crop topy nebo s tank topy s širokými ramínky. Do sportovních a do městských outfitů můžete obléci i teplákovou soupravu. In budou kousky v tzv. Y2K stylu. Do vašich šatníků zařaďte tak trapézové nebo plisované sukně s vysokým pasem. Právě vysoký pas opticky zvýrazní vaši figuru. Protáhne ji a také ji zeštíhlí. V módě lze přeci chytře čarovat, tak toho využijte! Dámy mohou do outfitů zakomponovat i volnější halenky v boho stylu. Ty mohou mít nejrůznější zdobení, jako jsou volánky nebo drobné vzory. V kurzu budou i cargo kalhoty s praktickými kapsami. V těch zase zazáříte při sportovních aktivitách. Do volnočasových šatníků doporučujeme zařadit také trička s potiskem. Na stylové kousky se podívejte např. i tadyprm.com/cz. Zde si přijde na své i ten nejnáročnější z vás.

Jaké boty se blýsknout ve vašich aktuálních outfitech?

Pro letošek můžete vsadit na univerzální a mladistvé dámské či pánské sneakers. Ty mohou muži a ženy nosit do sportovních, ale i do volnočasových nebo dokonce do svátečních outfitů. Nejedna nevěsta má na sobě v současnosti módní kecky. Dámské a pánské tenisky mohou mít mnoho podob. In jsou zejména kožené kousky na vyšší a robustní platformě. Zvolit můžete modely s výraznými, ale i s minimalistickými potisky. Tady bude záležet na vás a na vašem jedinečném vkusu. V módě budou dále kvalitní sandály na platformě nebo baleríny. Ty mohou ženy vkusně kombinovat s již zmíněnými plisovanými a s trapézovými sukněmi.

Které doplňky jsou tzv. must-have kousky v šatnících?

Váš vzhled může nabýt úplně jiných rozměrů, když do vašich outfitů zakomponujete i stylové módní doplňky. Letos zkuste vybírat klasické baseballové čepice nebo truckerky s praktickou síťovinou v zadní části. In budou i kožené tašky přes rameno a větší semišové kabelky. Do sportovních outfitů můžete zvolit ledvinky, které můžete nosit kolem pasu, ale i na hrudníku do kříže. Letos budou hrát prim i modely kožených batohů v urban stylu. K těm pak můžete sladit i váš pásek nebo řemínek na hodinkách. Módní budou smart kousky v digitálním provedení.

Jaké barvy, motivy či vzory jsou v roce 2024 in?

V roce 2024 mohou muži a ženy vsadit na oblečení nebo na boty a na doplňky v přírodních odstínech. Světle modré, zelené i oříškové kousky tak budou dobrou volbou. Výborným řešením budou i oděvy v černém nebo v bílém provedení. Bílá s černou jsou barvy univerzální, které z módy nevychází. Bílé oděvy doslova zazáří i v tzv. celobílých outfitech. Na scénu se letos dostává i tzv. tie dye móda. Tady se nepravidelně mísí různé barvy. Kdysi jsme se bavili o batikování. V letošním roce se blýsknete i s neonovými barvami na oblečení nebo na módních doplňcích. S těmi vedle nešlápnete a stanete se navíc nepřehlédnutelnými! Barvy vybírejte také podle vlastního vkusu a podle toho, co vás charakterizuje. Zkrátka to řekněte módou!

Související…

Odbornice na udržitelnost: Pomalá móda nemusí být drahá. Záleží na výrobci
Milada Kadeřábková

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...