fbpx

Ó metoda: Nevšední cesta k výbušnému orgasmu. Opravdu to funguje? 1 fotografie
Zdroj: Shutterstock

Ó metoda jako vstupenka k dosažení všeho, co si přejete. Je založená na principu pozitivního myšlení a je celkem jedno, jestli ji vyzkoušíte sami, nebo s partnerem

Zveřejněno: 9. 11. 2023

Možná už jste někdy narazili na článek týkající se tématu Jak si správně přát neboli manifestovat, který sliboval, že pokud „to“ uděláte správně, přání se vám jistojistě vyplní. Tiktokerka Sara Perl má v tomto tématu jasno: „Když vám život dává orgasmus, vytvářejte manifestace!“ Perl svůj způsob nazývá „Ó metoda“ a tvrdí, že může být vaší vstupenkou k dosažení všeho, co si přejete.

Pro ty z vás, kteří o manifestaci nikdy neslyšeli, tak je to praktika, při níž si představujete, co v životě chcete, a zároveň věříte, že toho opravdu dosáhnete. Je založená na principu pozitivního myšlení a také na tom, že náš celkový pohled na život má hmatatelný vliv na všechny příležitosti i překážky, které nám vstoupí do cesty.

Využijte uvolněnou energii

Sara v září 2022 vypustila na TikTok výbušnou bombu, která všem vyrazila dech (a to hned v několika významech…). Tvrdí, že energie uvolněná při orgasmu je tak silná, že dokáže realizaci vašich přání a tajných snů dovést (taky) ke šťastnému konci.

Jediné, co k tomu potřebujete, je špetka multitaskingu. Ale v něm jsme mistři všichni – třeba když si při sledování televize lakujeme nehty, nebo při nudné poradě nenápadně vybíráme vánoční dárky na zmenšeném oknu prohlížeče. Tak proč to neposunout ještě o kousek dál, že?

Opravdu budete chtít za deset let chodit se svým lektorem jógy nebo pracovat v zahraničí? Nezapomeňte, že na datum doručení nejsou žádné garance!

Jak na to?

Metodu Ó můžete praktikovat o samotě i s partnerem. Někteří nadšení uživatelé doporučují začít bez partnera, umožní to prý lepší soustředění.

  1. Ujasněte si, co chcete: V duchu si zvolte konkrétní přání.
  2. Začněte s vizualizací: Během sexu si svůj cíl představujte do sebemenších detailů. Pokud jde třeba o vztah, měli byste cítit, jak váš vysněný protějšek voní, jak se směje i co má na sobě.
  3. Dýchejte: Jakmile se blíží orgasmus, zesilte nashromážděnou energii třemi nádechy a výdechy. Soustřeďte se při vyvrcholení naplno na své přání – a až slastný pocit pomine, nechte to být. Podle tiktokerů se právě „tam někde“ začíná připravovat realizace vašeho snu.

Funguje to?

TikTok je plný uživatelů, kteří přísahají na efektivitu této techniky. Ale co si budeme nalhávat – také těch, kteří na výsledky dosud netrpělivě čekají (bohužel nikdy nevíte, kdy přesně bude váš balíček splněných přání doručen).

Když to ale vezmeme kolem a kolem, minimálně může Ó metoda zpestřit sexuální život. Za pokus to tedy stojí. Jen si pro jistotu dobře rozmyslete své přání. Opravdu budete chtít za deset let chodit se svým lektorem jógy nebo pracovat v zahraničí? Nezapomeňte, že na datum doručení nejsou žádné garance!

Související…

Tajemství ženského orgasmu: Všechno, co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
Aneta Šebková

foto: Shutterstock, zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...