fbpx

Zveřejněno: 9. 7. 2017

Máte pocit, že se v sobě stále nemůžete vyznat? Chcete porozumět tomu, kdo jste, a začít si díky tomu užívat život na plno? Ve spolupráci s edukačním portálem VímVíc pro vás máme připravený kurz, který vám pomocí čísel pomůže najít tu správnou cestu.

Numerologie je disciplína, která se zabývá výkladem významu čísel. Proč by vás ale numerologie vlastně měla zajímat? Jedná se o to, že každému číslu je přiřazen určitý význam, který má poté vliv na mnoho věcí. Vy tedy jen potřebujete vypočítat ono vlastní číslo. Číslo, které vám vyjde, může pomoci v tom, abyste se zorientovali ve svém životě a při cestě za sebepoznáním. V našem společném kurzu vám pomůže toto číslo najít ředitelka Bakovy školy numerologie – Eva Baková. Numerologie je pro ni velkou vášní a snaží se pomáhat lidem uvědomit si své životní poslání. A ve kterém že kurzu? No přece v tomto.

Vaše datum narození skrývá mnoho

Naše datum narození není jen ukazatelem věku. Numerologie v datu narození nachází informace o charakteru každého z nás a o cestě, kterou jedinec jde. Když se naučíte vypočítat svoje životní číslo, můžete zjistit, jak se vaše číslo ve vašem životě projevuje, a můžete se naučit s ním poté pracovat. 

sebepoznani shutterstock 524270287

Vaše osobní životní číslo vám pomůže na cestě k sebepoznání.

Orientace v osobních a profesních vztazích

Všichni zažíváme během života situace, z nichž některé jsou jasné a přehledné, ale některé nás matou a nedokážeme se v nich zorientovat. Znalost vašeho životního čísla může pomoci nejen při cestě za sebepoznáním, ale také při každodenním maratonu vyznávání se v mezilidských vztazích. Numerologie vám může pomoci poznat vaši psychiku a její hranice. Díky tomu se mohou razantně zlepšit vaše vztahy s partnerem nebo vztahy profesní.

Co se díky numerologii naučíte? 

Díky numerologii můžete přijít na to, jaké je vaše životní poslání, nebo kam byste měli směřovat. Dokonce vám to může pomoci vyřešit osobní nebo profesionální vztahy. Jednoduše, v číslech se skrývá velký potenciál. Chcete vědět více?

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...