fbpx

Zveřejněno: 30. 11. 2017

V neděli 3. prosince začíná advent. Není ale třeba panikařit. Naopak. Místo nákupního šílenství si můžete první adventní neděli zpestřit posledním letošním Štroodlem. Setkání na téma Daruj sen! začíná v 15 hodin v COMO restaurantu & coctail baru na Václavském náměstí 45.

Poslední letošní štrůdlík slibuje nejen zajímavé téma, ale také pět hvězdných spíkrů, kteří vystoupí s pěti přednáškami plnými pokory, lásky a seberozvoje. Hlavní adventní hvězdou odpoledne bude zpěvačka Marta Kubišová, která před nedávnem ukončila aktivní kariéru. "Své sny žít můžeme a je jen na nás, jak se svým životem naložíme," zní motto její přednášky.

Kdo daruje sen?

Vánoční Štroodl se bude zabývat i dalšími "intimními" tématy. Například jak se smířit se sebou samým a svými chybami na prahu smrti, jaká je teorie obdarovávání či jak si vytvořit svět jako vlastní projekt zapsaný do rovnice. Fanoušci Štroodlu se také dovědí, kdo z nich byl vybrán do projektu Daruj sen.

A kdo další na vánočním Štroodlu vystoupí? Jirka Doležal a Honza Emler, mladí kreativci, kteří založili projekt motivačního diáře Doller a své zákazníky lákají heslem Žij své sny! Kresli, piš, maluj, čmárej, ale hlavně žij!. Těšit se můžete i na Marka Džirasu, korporátního kouče, trenéra, duchovního mentora, podnikatele a autora dvou bestsellerů o seberozvoji.

daruj sen

Co je ekonomie daru

Zakladatel Jobs.cz a Práce.cz Libor Malý bude mluvit o své teorii ekonomie daru. Podnikatelka Bára Rektorová je zase příkladem ženy, které pád na dno pomohl objevit nové životní cesty. A více už na setkání Štroodlu, kterým tradičně bude provázet Lucka Špaková a Zlata Jílková.

foto: Štroodl, zdroj: Štroodl

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...