fbpx

Zveřejněno: 19. 10. 2017

Podíváme se na politický souboj dvou "volebních skokanů" z hlediska astrologických vlivů. Tomio Okamura i Ivan Bartoš mohou využít nespokojenosti lidí se současnou politickou situací. Jak Pirátská strana, tak SPD mají velkou šanci se dostat do parlamentu a dokonce atakovat desetiprocentní hranici. Pokud se tak stane, bude velmi zajímavé, jak se s novou situací popasují.

Tomio Okamura (SPD) má za sebou řadu zkušeností s veřejným vystupováním, což mu dává jisté výhody, protože i prostředí politiky dobře zná. Podle astrologických vlivů má své nejhorší období za sebou, nabízí se tedy pro něj velká šance, aby postupně stoupal a dál získával důvěru. Na druhou stranu jsou vidět i jeho určité charakterové rysy, které mohou spoustu lidí odradit.

Pak se tu jako blesk z nebe objevila Pirátská strana, která v poslední době zaznamenává velkou oblibu. Lídrem je Ivan Bartoš, který osobitě charakterizuje nový model a přístup k politice. Je to vizionář a jeho horoskop ukazuje i velké praktické schopnosti s velkou touhou myslet na sociální potřeby lidí, to vše s důrazem na svobodu jednotlivce.

tomio

Tomio Okamura má podle horoskopu nejhorší období za sebou, bude jen stoupat, musí si dát ale pozor na egocentrismus.

Okamura jako bojovník za své ideály svobody

Opět se mi potvrdilo, že název Svoboda a přímá demokracie souvisí s hlavními rysy astrologických vlivů, se kterými se Tomio Okamura narodil. Jeho kořeny jsou velmi zajímavé, a tak si určitě odnáší ze své přirozenosti schopnost spojovat nespojitelné. To může vyvolávat u mnoho tradičně založených lidí nedůvěru. U ostatních zase zajímavé perspektivy.

Slunce ve znamení Raka a Luna v ohnivém znamení Berana činí Tomia Okamuru duševním válečníkem, který touží po velkém osvobození nejen sebe, ale i svého původu. Silně aspektovaný Uran (Vodnář) se zhmotnil v sousloví (Svobodná Demokracie) a slovo "Přímá" je pod vlivem Luny v Beranu, která je vládcem jeho Slunečního znamení Raka a je zvyklá jednat impulsivně a přímo. Je to velmi zvláštní kombinace, protože znamení Raka je kvůli silným pocitům, kterými musí tito lidé čelit, asi nejméně přímé znamení.

Dobrý vůdce, nebo egocentrik

Luna v Beranu bere většinou svou existenci velmi vážně a urážky těžce snáší. Tomio Okamara má v sobě duši samuraje, a tak těžko snáší zesměšnění své osobnosti. Má to v DNA, a přestože se i ta dá důslednou prací s myslí změnit, je to náročné. Jeho největší slabinou i silou je silné vnímání jeho vlastní osobnosti. Buď bude dobrým a příkladným vůdcem, nebo nesnášenlivým egocentrikem.

Životní číslo Tomia Okamury je 30/3 a tento rok vstoupil i do vibrace roku 3. Může mít v tomto roce velké štěstí, a tak se dá předpokládat jeho úspěch. Příští rok bude velkou výzvou, protože vesmírné cykly mají smysl pro rovnováhu. Výhodou Tomia Okamury je i to, že přežil své nejtěžší životní období, které se již v podobné míře nebude opakovat. Jeho síla tedy bude stoupat, pokud se sám nerozhodne učinit nějaké impulsivní kroky, ke kterým může inklinovat. Jeho horoskop je velmi zajímavý a dá se říct, že se nebojí vstupovat do nových idejí a politických přístupů.

bartos

Ivan Bartoš má šanci udělat pro zemi něco dobrého, musí si ale stát za svým a dát si pozor na lidi, kterými se obklopuje.

Ivan Bartoš a jeho vize

Díky jeho otevřenosti jsem zjistil i přesný čas jeho narození, a tak se mohou rozepsat mnohem lépe než v jiných případech. Ivan Bartoš je nejen vizionářem, ale má k dispozici i praktické dovednosti a úctu k tradicím, které však překračuje. Opět silně aspektovaný Uran, který je však v případě Ivana Bartoše i velmi pozitivně ozářen, ukazuje na cíl prospět hlavně lidem, se sklonem spolupracovat se všemi, u nichž převažují čisté úmysly.

Narodil se ve znamení Ryb, které ho činí soucitným, se sklonem k idealismu. Slunce je umístěno v jedenáctém domu (Vodnář), a tak může cítit velkou touhu posunout lidstvo o krůček dál. Jeho ideály budou velmi čisté a upřímné. Luna, Venuše a Ascendent v Býku ho činí velmi praktickým člověkem, takže má velkou schopnost manifestovat své cíle. Je to velmi dobrá kombinace, protože spojuje sny s pragmatičností.

Úspěchy ve prospěch společnosti?

Jeho životní číslo je 5, což je číslo, které přeje kontaktu se zahraničím, podnikání a budováním něčeho významného. Evidentně má velkou schopnost věci uvádět do pohybu. Musí však zvítězit nad citovým zklamáním, které ho občas může výrazně oslabit. Když se přenese přes lidské slabosti, může být pro druhé velkým příkladem. Jeho síla spočívá ve spolupráci s druhými, a tak se dá počítat s tím, že heslo "rovnost, svoboda, bratrství" je a bude trvalou součástí jeho vnitřního světa.

Tento rok vstoupil do vibrace 6, a tak do svých narozenin zřejmě vstoupí do nových vztahů s lidmi, kteří pro něj mohou být přínosem. Bude se muset dobře rozhodovat, protože vztahy, které naváže, na něj budou mít v budoucnosti velký vliv. Nicméně tento rok může být obzvlášť úspěšným, a tak si myslím, že vliv jeho strany bude růst. Příznivé vlivy Pluta podpoří jeho oblíbenost u lidí, ale zároveň se bude muset v následujících letech hodně soustředit na mocenské struktury, které ovládají společnost. Jeho politická kariéra je na počátku, a pokud vydrží, může v životě dosáhnout velkých úspěchů ve prospěch celé společnosti.

Zajímavosti

Jak Tomio Okamura, tak Ivan Bartoš jsou lidé, kteří mají v horoskopu silně zastoupenou planetu Uran, která se nebojí nových přístupů, idejí, které jsou zaměřeny na zlepšení dosud stávajících poměrů. Jsou to inovátoři, buditelé a možná trochu revolucionáři. Jejich horoskopy jsou v harmonii s tím, jaký název strany prezentují, a to je sympatické.

Souhrn

Pokud se obě dvě strany dostanou do parlamentu, čeká je obrovská výzva. Vše má svou paměť a život má tendence opakovat to, co se dělo v minulosti. Pokud nezapnou všechny své síly, aby vystoupili z omamného cyklu, který je povede k předpokládanému neúspěchu, jako tomu bylo v minulosti, může jejich sláva rychle pohasnout. Jak se říká: Nikdy nevstoupíš do stejné řeky. A v tomto případě to může být konec neustále se opakujících se cyklů. Nezbývá nám nic jiného, než věřit, protože skepse a pesimismus vedou na místa, kde je jen pusto a prázdno.

Když se nenechají vtáhnout do vyčerpávajících bojů o moc a svou pozornost namísto bouření a obhajování svých hranic zaměří na budování svých cílů, snů a plánů, může se jim povést to, co nikomu předtím. To bych si osobně přál. Naděje prý umírá poslední. Já si myslím, že nikdy neumírá.

foto: Facebook, SPD a Piráti

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...