fbpx

Zveřejněno: 27. 7. 2017

Naše datum narození není jen ukazatelem věku. Díky numerologii se můžeme dozvědět i informace o našem charakteru a cestě, kterou jdeme. Pokud si vypočítáme své životní číslo, zjistíme, jak se v našem životě projevuje a jak s ním lze posléze pracovat. Ve spolupráci s edukačním portálem VímVíc pro vás máme připraven kurz, který vám pomocí čísel pomůže najít tu správnou cestu.

Numerologie vám může pomoci najít cestu ve složitých situacích, ale najde i odpověď na základní otázky vašeho života. Můžete přijít na to, jaké je vaše poslání nebo kam byste měli směřovat. Dokonce vyřeší i osobní nebo profesionální vztahy. Jednoduše, v číslech se skrývá velký potenciál. Chcete vědět více?

Numerologie je disciplína, která se zabývá výkladem významu čísel. Proč by vás ale vlastně měla zajímat? Jedná se o to, že každému číslu je přiřazen určitý význam, který má poté vliv na mnoho věcí.

Vy tedy potřebujete vypočítat své vlastní číslo. To, které vám vyjde, vám pomůže zorientovat se v životě a při cestě za sebepoznáním. Eva Baková, ředitelka Bakovy školy numerologie, vám poradí, jak na to. Numerologie je pro ni velkou vášní a snaží se pomáhat lidem uvědomit si své životní poslání. A ve kterém že kurzu? No přece v tomto.

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...