fbpx

Zveřejněno: 1. 6. 2017

První červen patří v České republice našim nejmenším už od roku 1950, kdy bylo právě toto datum oficiálně uznáno jako Mezinárodní den dětí. Bylo jim zaručeno i právo na život v míru, na péči o zdraví a harmonický vývoj v podmínkách svobody. Od té doby se po celé zemi každý rok 1. 6. pořádají pro děti nejrůznější zábavné, sportovní a společenské akce. I Flowee si pro ně připravila nejeden dárek a vy jej teď můžete vyhrát! 

A na co se tedy můžete těšit? Tři z vás získají celodenní neomezený vstup (pro 2 dospělé a 1-3 děti ve věku 2-15 let) do Mamutíkova vodního parku, Lesního zážitkového parku a Pískového světa na Dolní Moravě. Pro další tři šťastlivce je připravena dřevěná hračka v podobě motorické kostky, kolébky s peřinkami nebo vlaku s vagónky od společnosti Bino-dřevěné hračky. A na posledního výherce čeká digitální audiochůvička značka Bayby. 

dolni moravu

Na Dolní Moravě zabavíte celou rodinu, od dětí přes puberťáky až po prarodiče. Soutěžte o rodinné vstupné v hodnotě 690 Kč.

Pro výletníky i milovníky adrenalinu 

Vaše dobrodružství může začít v Mamutíkově vodním parku, kde zabavíte opravdu celou rodinu. Navíc si v něm zábavnou formou potvrdíte, co jste se o vodě a jejích vlastnostech učili ve škole. Můžete si vyzkoušet, jakou má sílu, jak se v různých situacích chová, hrát si s ní a experimentovat. Je to prostě jedno velké vodní hřiště. Ve vedlejším Lesním zážitkovém parku si splní sen všichni, kteří rádi lezou po stromech a staví bunkry. Najdete zde kouzelné pohádkové domečky a každý z nich ukrývá hry a zábavu pro jinou věkovou skupinu. Dalším místem, kde se na rozdíl od domečků v lese zase trochu ušpiníte, je Pískový svět. Určitě si vzpomenete, jaká to byla paráda, vrtat se v písku, stavět si hrady a bábovičky. A teď si představte celý svět! Najdete tu i lezeckou stěnu, skluzavku, archeologické vykopávky, opravdový pískový vlak, rýžování zlata, houpačku a kolotoč. A pokud vám to nestačí, podívejte se na další aktivity, které na Dolní Moravě můžete zažít. 

13757 novy

Podpora pohádek byla hlavní ideou při rozhodování, kterým směrem se společnost Bino Europe bude ve výrobě dřevěných hraček ubírat. Soutěžte o vláček v hodnotě 599 Kč.

Kdo si hraje, nezlobí 

Obliba edukativních hraček z přírodních materiálů rok od roku stoupá, a tak hledají designéři Bino ve spolupráci s pedagogy a vývojáři další výzvy, jak dětem přiblížit svět a podat jim pomocnou ruku při jeho objevování. Dřevěná hračka je totiž tou nejsmysluplnější a nejhezčí pomůckou. Společnost Bino Europe založili manželé Brabcovi nejdříve v Německu. V roce 2001 investovali do nákupu tradiční německé značky hraček Mertens a celou její výrobu přesunuli ze Studgartu do českých Klatov. Dnes je Bino Europe respektovanou značkou dřevěných hraček po celém světě. Ve více jak čtyřiceti zemích tak děti různých národností poznávají české pohádkové postavičky, jako například Krtka, Rákosníčka nebo králíky z klobouku Boba a Bobka, a to právě prostřednictvím dřevěných hraček. Samozřejmostí všech hraček z portfolia společnosti Bino Europe je zdravotní atest a rovněž splňují všechny normy Evropské unie. Podívejte se do naší galerie na další dvě krásné hračky, které můžete vyhrát. 

digitalni audiochuvicka bayby bbm 7000

Dětská vysílací jednotka i přenosná rodičovská jednotka je napájena ze sítě, mobilní má rovněž baterie, takže se s ní můžeme volně pohybovat i mimo síť. Soutěžte o chůvičku BAYBY BBM 7000 v hodnotě 1.299 Kč

Spolehlivá chůvička, která ohlídá vaše miminko

Chůvička Bayby BBM 7000 je vhodná do měst a hustě osídlených oblastí, disponuje totiž 120kanálovým digitálním automatickým přenosem a navíc systémem DECT zajišťujícím nulové rušení jinými vysílacími zařízeními. Jistotu, že maminka uslyší jen své miminko a ne třeba to od sousedů, zajišťuje zašifrovaný přenosový signál. Kromě toho systém DECT umožňuje i opravdu vynikající kvalitu zvuku, bez šumů a přeslechů. Díky mimořádně citlivému mikrofonu dětské jednotky uslyšíme každé drobné zabrblání děťátka. Nastavitelná hlasitost je provázena také krátkým probliknutím LED indikátoru a pípáním. V případě, že není přenášen zvuk, se chůvička automaticky přepne do režimu ECO, který je energeticky úsporný. Dosah chůvičky je až 300 m v exteriéru a 50 m v místnostech.  

Vyhrát můžete i Vy!

Zaujala vás nějaká cena? Zasoutěžte si s námi do 8.6.2017 přímo zde a třeba se právě na Vás usměje štěstí :-) 

 

foto: Shutterstock a archiv firem

Galerie

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...