Vánoce bez masa? Nic výjimečného, všechno jde a chutná
Každý národ má svá gastronomická specifika. My si Vánoce neumíme představit bez bramborového salátu a kapra nebo...
Reklama
Pavel Maurer: Berana, nebo jehňátko? Z pachuti je pochoutka
Nedávno jsem jedl u mé moravské sestry vynikajícího berana. Tedy, přesněji řečeno, jehně. Beran nebo výraz „skopové“,...
Reklama
Téma „jak vařit bez masa“ je zbytečně nafouknuté
Rostlinná strava, nejbohatší zdroj vitamínů, minerálů a aktivních enzymů, je jedinečná rozmanitostí chutí, vůní, barev...
Reklama
Je libo šálek lahodné máslové kávy či veganského superlatté?
Slyšeli jste už o máslové kávě? Dodá energii, podpoří hubnutí, a dokonce i zvýší inteligenci. Alespoň to tvrdí...
Jak připravit kachnu bez kachny? Tajemství šéfkuchaře Etnosvěta
Etnosvět není jen vegetariánská restaurace, ale také koncept, který dbá na ekologii a udržitelnost. Nejen o tom, jak...