Zdravá strava




Martina Linhartová

Krásně voní, na jaře jsou ho plné trhy a v kuchyni má nezastupitelné místo. Dá se z něj připravit skvělé pesto, ochutí...

Akademie léčivé výživy

Říká se, že pokud tuto zeleninu vložíte hadovi do úst, zahyne. Když ale černý kořen pozřete vy, rozhodně tak...

Akademie léčivé výživy

Stejně jako kapusta bylo i hlávkové zelí, v bílé nebo červené formě, vyšlechtěno ze středomořské brukve. K léčebným...

Monika Kovačková

Ráno rohlík se salámem, k obědu přesolený guláš a k večeři smažená topinka. Tohle není zrovna ukázkový jídelníček...

Akademie léčivé výživy

Nejíte kudlubnu? Chyba! Tato levná a obyčejná košťálovina nahradí nejedny tablety z lékárny. Pomůže se zažíváním,...