fbpx

V Mariánkách můžete vyzkoušet i pravou rakouskou hotelovou kvalitu s obrovskými lázněmi. A taky s klavírem, na který preludoval sám král valčíků

Zveřejněno: 30. 12. 2018

Mariánské Lázně lákají k návštěvě svými léčivými vřídly a krásným prostředím již více než 200 let. Uzdravující účinek zdejších minerálních pramenů a odpočinek provázený příjemnými kulturními zážitky si dopřávala evropská šlechta včetně panovníků a „Marienbad“ byly na konci 19. století nejproslulejšími lázněmi na celém světě. Na tuto úžasnou tradici odkazuje hotel Grand Medspa Marienbad. Okouzlí nejen balneocentrem Medical Spa a výtečnou kuchyní, ale i klavírním křídlem Bösendorfer, na který v hotelu hrál slavný „král valčíků“ Johann Strauss. 

marianky 4

Kdo si chce odpočinou po bahenním zábalu, může se zabalit do četby


Hotel Grand MedSpa Marienbad patří do rakouského řetězce hotelů a rezidencí Falkensteiner. Hosté tak i ve známých západočeských lázních nacházejí srdečnou pohostinnost spojenou s malebným prostředím budov a okolí, kterými je rakouská společnost proslulá. 

Rozsáhlý vodní svět

Rozsáhlý mariánskolázeňský čtyřhvězdičkový hotel sestává z několika budov a nabízí možnost výběru z až pěti kategorií dvoulůžkových pokojů a suites. Hosté v nich najdou vše, na co jsou v luxusních hotelích zvyklí, a to včetně minibaru, satelitní TV, wifi a samoovladatelného vytápění.

Rozsáhlý je i svět saun s finskou, infračervenou a biosaunou doplněný o parní lázeň.

Elegantní prostředí ubytování doplňuje na úctyhodné ploše 2 500 m² Medical Spa. Jeho svět bazénů zahrnuje jak vyhřívaný venkovní a vnitřní bazén, tak i bazén se slanou vodou a samostatné bazény pro léčebné procedury. Rozsáhlý je i svět saun s finskou, infračervenou a biosaunou doplněný o parní lázeň. Součástí Medical Spa je i Lékařské centrum.

marianky 2

Moderní a až rakousky dokonalý bazén na víc než dvě tempa


V nabídce zdravotních a lázeňských procedur nalezneme vedle fyzioterapie, masáží, léčby uhličitým suchým plynem, elektroléčby, léčby kyslíkem, hydrocolon terapie mnoho dalších kúr a procedur. Předností tohoto zařízení je nejen odborná péče, ale i vlastní hotelový léčebný Pramen Alexandra. V medical Spa však na hosty čeká vedle relaxace a zotavení rovněž příležitost zacvičit si v kardiofitness, a dokonce i možnost nechat si zkrášlit svůj účes v kadeřnictví nebo využít pečlivého kosmetického ošetření v oddělení péče o krásu.

Sobotních šest hodů

Hotel Grand MedSpa Marienbad má pro hosty připravenou českou a mezinárodní kuchyni v Restauraci „Johan Straus“. Samozřejmostí je možnost plné penze doplněná bohatým salátovým bufetem. Vrcholem kulinářských požitků je pak sobotní večeře o šesti chodech. Na požádání zde připravují i jídla hostům s diabetem či bezlepkovou dietou.

marianky 3

Denně je ve večerní nabídce také vegetariánský pokrm. Skvělou kávu a nejrůznější drinky lze vychutnat v Lobby baru v anglickém stylu, kde hotel pro své hosty pořádá dvakrát až třikrát týdně kulturní programy s živou hudbou různých žánrů.

Související…

Koupat se ve vodě z elektrárny nebo v lázních komárů a užít si to? Jedině na Islandu!
ESO travel

Hotel Grand MedSpa Marienbad připravil pro návštěvníky hned několik zajímavých pobytových balíčků plných oblažujících kúr a wellness procedur na 3, 7 a 9 dní, např. NASTARTUJTE SE DO NOVÉHO ROKU, „ALEXANDRA“ PREVENTATIVE HEALTH MEASURESS nebo METABOLIC BALANCE. Více informací najdete na stránkách provozovatele hotelu.

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...