fbpx

Zveřejněno: 30. 5. 2017

Poděkujte skleničce čisté vody pokaždé, než ji začněte pít, a vyjádřete tak svou vděčnost. Podle dr. Masaru Emota tak můžete do svého života přivolat štěstí a pohodu.  V knize „Zázračná voda“ se dozvíte, jak vaše myšlenky ovlivňují kvalitu vody, kterou pijete, a mnoho dalších postřehů, které vám pomohou rychleji dosáhnout svých vytoužených snů.

Málokdo ví, že voda je schopna zachytit vibraci vašich myšlenek a slov. Díky tomu si můžete, kdykoliv budete pít vodu, doslova vlít nové myšlenky a předsevzetí, které si sami určíte. Tak značně urychlíte proces tvoření, po kterém toužíte. Pan dr. Emoto studoval několik desetiletí krystaly vody a jejich souvztažnost ke slovům, které mají různý význam. Zjistil, že negativní slova vytvářejí nehezké krystaly vody, zato energie vznešených a láskyplných slov ukazují pravidelné a velmi krásné obrazce, podobné mandalám. Tím dokázal světu vnímavost živlu vody k myšlenkovým formám, které vytváříme.

shutterstock 393500374

Vaše tělo je ze 70 % voda

Voda reaguje na slova

Zajímavostí je, že při provádění pokusu, kdy slovo „děkujinapsali na papír v mnoha cizích jazycích, tak přes jazykovou různorodost byla voda schopna vytvořit velmi podobné tvary krystalů, což dokazuje, že umí zachytit hlubší význam, který se skrývá za slovy. Proto je důležité se naučit programovat vodu tak, aby odpovídala vaší opravdové touze nebo rozpoložení. Nemá smysl říkat prázdná slova, protože účinek by se míjel účinkem. Vztah mezi vašimi myšlenkami a vodou je pozoruhodný, a když si uvědomíte, že vaše tělo se skládá ze 70 % vody, tak se vám do rukou dostává poznání, které může výrazně prospět nejen vašim myšlenkám, ale i vašemu zdraví.

Jaké obrazce vytváříte?

Sledujte stav svých myšlenek, které k vám proudí z vašeho podvědomí, a uvědomte si, že tyto myšlenky ovlivňují 70 % vašeho fyzického těla. Voda vše zaznamenává a podle kvality její vibrace přitahujete do vašeho života následné zkušenosti a životní situace. Nahraďte tedy své myšlenky ještě lepšími a uvidíte, co se bude dít. Zpívejte mantry, říkejte si v duchu své oblíbené afirmace a uvidíte, že se postupně začněte měnit nejen vy, ale i vaše okolí. Doslova převibrujete své fyzické tělo, ze kterého se stane magnet pro vše dobré.

shutterstock 93946156

Krystaly, které vznikly z lásky a vděčnosti, umí chránit

Láska a vděčnost chrání

Krystaly, které vznikly ze slov vděčnost a láska, patří k těm nejkrásnějším a navíc jako jediné uspěly při pokusu, kdy je nechali odborníci dlouhodobě působit u počítače, mobilu nebo jiných přístrojů, které vyzařují elektromagnetické vlivy škodlivé pro lidský organismus. Ostatní krystaly se vždy nějak zdeformovaly, ale vděčnost a láska si zanechala svou stávající podobu. Zkuste být tedy co nejvíc vděční za vše, co se vám v životě stalo, a váš život se otevře nečekaným možnostem. Pokaždé, když se napijete vody, zkuste poděkovat nejen vodě samotné, ale poděkujte i za každé splněné přání.

Nešetřete s komplimenty

Když si uvědomíte u druhých nějakou kvalitu, kterou uznáváte, řekněte ji dané osobě nahlas. Můžete tak druhé doslova léčit, protože voda uvnitř každého organismu tyto myšlenky zaznamená. Je to důkaz toho, že byste hezkými slovy neměli šetřit, pokud je tedy myslíte upřímně. Ale především nezapomeňte sami na sebe. Lásku můžete dávat teprve tehdy, kdy ji sami budete v sobě mít. Buďte tedy k sobě laskaví a odměňte se za cokoli, co se vám povede.

Více o autorovi zde

Čtěte také:

Voda má paměť! Potvrdil to dvacetiletý výzkum

Na trému pomůže i obyčejná voda!

VODA V TĚLE – prostor plný smyslů

 

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...