Lekce vaření jsou na Akademii to nejlepší. Sejde se parta lidí. Z hrnců se kouří, vedou se hovory o zásadních otázkách života a smrti, výchově a...

Zázvor ohřívá, listová zelenina a ovoce zchlazuje... Poprvé jsem se o energetickém působení potravin dozvěděla od Rogera Greena , který přijel do...

Znáte to, když se rodina sejde u nedělního oběda. Všichni pojídají babiččinu svíčkovou, smějí se a vyprávějí si zážitky z minulého týdne. Nereálné...

Říká se, že pokud tuto zeleninu vložíte hadovi do úst, zahyne. Když ale černý kořen pozřete vy, rozhodně tak neukončíte svůj život, ba naopak....

Stejně jako kapusta bylo i hlávkové zelí, v bílé nebo červené formě, vyšlechtěno ze středomořské brukve. K léčebným účelům je používali již staří...

Nejíte kudlubnu? Chyba! Tato levná a obyčejná košťálovina nahradí nejedny tablety z lékárny. Pomůže se zažíváním, bojuje proti infekcím, přispívá ke...

Mezi první jarní zeleniny, které se objevují na pultech obchodů už začátkem dubna, patří špenát, který by právě v tomto období neměl chybět v našem...

Mnoho lidí je nemocných. Klasická léčba často nezabírá, léky nefungují, jak se od nich očekává, a potíže se vracejí. Co s tím? Pojďme se podívat na...