img 4866
redaktor

Jsem:

Vášnivá kuchařka s duší pisálka. Obliba českého jazyka mne dovedla až ke studiu České literatury na Slezské univerzitě v Opavě, kterou jsem úspěšně dokončila. Inspirace pro psaní přichází spolu s životem a neustálým osobním rozvojem a snahou vzdělávat se v mnoha ohledech.

Miluju:

Svého muže, veganské jídlo, našeho čtyřnohého člena rodiny Rastyho a teplé letní noci.

Nemám ráda:

Lež, zlé lidi a hlad.

V životě se řídím:

Instinktem a harmonií rozumu a srdce.

Flow je pro mě:

Možnost svou prací pomáhat, posouvat se a objevovat své vlastní limity i rezervy

Úsměv. Neustále dobrá nálada. Řešení nových situací s lehkostí. Zdá se to spíše jako scéna z nějakého filmu, že? Jak hrát v takovém snímku hlavní roli?

Jaké to je, když se rozhodnete vydat do neznáma sama? Kde najdete nejlepší veganské jídlo a proč se nebát cestovat na vlastní pěst... to vše a ještě víc vám prozradí odvážná veganka a blogerka Veronica Leroy.

Balakhilya , světový učitel jógy, řekl: „Meditace je dveřmi do jiného světa, světa čisté lásky, harmonie a pravého štěstí. Nechte se tam pozvat - aspoň na zkoušku. Pravděpodobně jen tak neodejdete.

Pracovní doba podle vlastních pravidel. Žádný šéf. Byznys, který jste si sami vybrali. Budování odkazu. To vše jsou benefity spojené s podnikáním, které si v dnešní době mnoho lidí chválí, mají totiž více času na svou rodinu při vhodné organizaci práce, vydělávají peníze dle dosažených výsledků a...

Kdybyste svůj balzám rozložili na jednotlivé suroviny, nejspíše byste se zhrozili. Alergeny, agresivní látky, ropné sloučeniny. A výjimkou nejsou ani aluminiové přísady, které se podílejí na rakovině.

Kolikrát se člověk za život dostane do křížku s někým dalším? Jak často se rozčílí a ublíží slovně nebo dokonce fyzicky? Dá se tato „slabost“ nějak ovládat? Konflikty. To jsou situace, kdy se ocitnete ve střetu s někým druhým (nebo i více lidmi najednou). Často stačí, že se na někoho nevhodně...

Rozličnost receptů v každé kuchyni, když se jedná o totéž jídlo, je skutečně obrovská. V jedné kuchařce se její autoři zaměřují na barevnost a estetiku, jinde zase na vliv na zdraví nebo možnost zhubnout. A v rámci stejného receptu – což jistě známe již od svých maminek i babiček – mohou existovat...

Pokračováním v prohlížení těchto stránek souhlasíte s Podmínkami užití a Pravidly využití Cookies.