Martina Linhartová
redaktorka
Jsem:
puntičkářka, workoholička, nadšená kuchařka, organizátorka a neúnavně ukecaná máma s obrovskou potřebou být neustále mezi lidmi
Miluju:
dny, kdy mám pocit, že dokážu všechno na světě
Nemám ráda:
věci z umělé hmoty a lidi s umělou povahou
V životě se řídím:
příležitostmi okamžiku
Flow je pro mě:
ponoření do vlastních možností
10. 5. 2017
Gourmet
Extrazdravá snídaně? Ovocný salát s baobabem a šlehaným tvarohem
Prášek z plodů baobabu má příjemnou nakyslou chuť. Má antioxidační vlastnosti a obsahuje hodně vlákniny. V ovocném salátu umí udělat opravdové divy....
30. 4. 2017
Gourmet
Je libo dezert? Zkuste datlové kuličky s kakaovými boby
V současné době jsou v kurzu raw dezerty a datlové kuličky s kakaovými boby a brusinkami patří mezi ně. Jsou sladké, zároveň ale příjemně nakyslé a...
27. 4. 2017
Gourmet
Hledáte elixír pro pleť? Zapomeňte na krémy a dejte si fazolovou polévku s ječnými vločkami
Hrstkovou polévku připravuje doma asi každý z nás. Zkuste klasické ovesné vločky vyměnit za vločky z ječmene a hrách s čočkou za léčivé fazolky...
27. 4. 2017
Gourmet
Melasky – koktejl minerálních látek v podobě sladkých sušenek
Melasa je koktejl všemožných minerálních látek, a to především železa, přitom jde v podstatě o „odpad“, který vzniká při výrobě cukru z cukrové...
13. 4. 2017
Gourmet
Závin nemusí být jen sladký. Zkuste náš mrkvový s mandlemi a koriandrem
Záviny z tvarohového těsta jsou vláčné a přitom mají krásně křupavou kůrku. Naplnit se dají různě – od strouhaných jablek po špenát. Kombinace mrkve...
12. 4. 2017
Děti
Tři přírodní materiály, ve kterých je miminku dobře
Kdo rád sportuje, má doma určitě alespoň jeden kousek funkčního oblečení. A víme, jaké má benefity. Teď je můžete dopřát i svým nejmenším. Na trhu...
11. 4. 2017
Gourmet
Jemná ovesná kaše s oříškovým máslem a datlovým sirupem – rychlá zdravá snídaně
Ovesná krupička je skvělou alternativou k ovesným vločkám. Je rychle uvařená a kaše z ní je krásně jemná. Ochutit se dá podle nálady, ale oříškové...
10. 4. 2017
Zdravá strava
Čtyři mořské řasy, které je dobré pustit si do života
Wakame, Kombu, Hijiki a Agar agar - nejedná se o tajné šifry, ale o názvy řas, které se rozhodně hodí zařadit do jídelníčku. Jejich chuť vás mile...
5. 4. 2017
Gourmet
Polévka z pohankové krupičky zasytí i s málem kalorií
Polévky z krupiček jsou hodně variabilní. Nejlepší jsou ale vždycky na másle s kořenovou zeleninou. Opražená krupička krásně voní a polévku dobře...