linhartova foto
redaktorka

Jsem:

puntičkářka, workoholička, nadšená kuchařka, organizátorka a neúnavně ukecaná máma s obrovskou potřebou být neustále mezi lidmi

Miluju:

dny, kdy mám pocit, že dokážu všechno na světě

Nemám ráda:

věci z umělé hmoty a lidi s umělou povahou

V životě se řídím:

příležitostmi okamžiku

Flow je pro mě:

ponoření do vlastních možností

10. 9. 2017
Gourmet

Prázdninová sezóna borůvek je za námi. Nyní je potřeba tyto zdravé a výtečné plody zpracovat. Borůvkové knedlíky jsou sice nutnost, ale zkuste tyhle...

9. 9. 2017
Gourmet

Majoránka, česnek a voňavé houby – tradiční kombinace chutí v nesmrtelné polévce. Bramboračka s čerstvým chlebem je snad ta nejvděčnější večeře....

2. 9. 2017
Gourmet

Brzy začnou dozrávat ostružiny a to je ten pravý čas vymyslet, jak modročerné sladké plody zužitkovat. Ostružinovým mléčným koktejlem jistě nikdy...

27. 8. 2017
Gourmet

Cizrna patří mezi nejoblíbenější luštěniny a není divu. Je křehká, chutná a použít se dá na tisíc a jeden způsob. Cizrnový salát patří mezi...

16. 8. 2017
Gourmet

Bílé tofu je ideální ingrediencí. Dobře na sebe váže chutě, a tak se dá skvěle využít ve slané i sladké kuchyni. Tofu pomazánka je nehynoucí...

13. 8. 2017
Gourmet

Meruňky jsou oblíbeným letním ovocem. Jsou sladké, jemně nakyslé a v koláčích dovedou zázraky. Skvěle se snoubí s máslovou drobenkou a příprava je...

3. 8. 2017
Gourmet

Špikanard je lidový název pro levanduli. Tato oblíbená aromatická rostlina kvete téměř na každé zahrádce a její opojné vůni se nedá odolat. Zkuste...

1. 8. 2017
Gourmet

Křupavá cuketa, voňavá rajčátka, bílé fazole a bylinky – to jsou snad ty nejtypičtější suroviny pro oblíbenou italskou polévku minestrone. Můžete jí...

22. 7. 2017
Gourmet

Během prázdnin se v létě rozvoní houby, a tak je nejlepší čas nastudovat nějaké houbové recepty. Houbové rizoto je nestárnoucí klasika. Při jeho...