Michaela Dvořáková
17. 10. 2017
Gourmet
Videorecept: Dýňové rizoto je pod taktovkou Ondry Panoše hračka
Dýňová sezona je v plném proudu. Polévka ale není to jediné, na co můžete dužinu dýně použít. Připravili jsme pro vás recept na skvělé rizoto s...
9. 10. 2017
Rozhovory
Kde chutná majiteli vyhlášené restaurace aneb prověřené TOP podniky
Než Andrej Zaitsev založil restauraci, nikdy by ho jako „masožrouta“ nenapadlo vytvořit vegetariánský koncept. Nakonec však dal na radu společníka a...
2. 10. 2017
Životní prostředí
Jak zastavit plýtvání? Dejte šanci i ošklivé zelenině
Tržní cena potravin, které se na světě za rok vyhodí, odpovídá HDP Švýcarska. Podstatnou část z toho tvoří takzvaná křivá zelenina, tj. ta, která...