marketa venena
vizážistka, blogerka, youtuberka a lektorka 

O umění se zajímala už odmala, proto studovala 10 let výtvarnou školu. Nyní se věnuje líčení. Absolvovala profesionální make-up kurz ve škole líčení Makeup Group s akreditací MŠMT (program Vizážista a barvové poradenství) a také několik dalších kurzů líčení.

Pracovala pro takové firmy, jako je například Bioderma, NYX, L´Oréal či FotoŠkoda. Díky vlastnímu blogu může spolupracovat s mnoha kosmetickými značkami i eshopy, a tím pádem využívat velkou škálu produktů.

V loňském roce založila svou vlastní školu líčení Škola Makeupu, kde vede kurzy osobního makeupu. Pátým rokem Markéta natáčí na youtube. Její kanál je primárně zaměřený na její práci, tedy na líčení, ale občas tam najdete i tipy na zdravé recepty a jiná lifestylová videa. 

 

Každá žena touží po bujné lesklé hřívě, vždyť už od nepaměti se traduje, že vlasy jsou korunou krásy. Co když se ale mastí nebo naopak příliš...

Silikony patří mezi časté ingredience konveční kosmetiky. Vlasy jsou díky nim dokonale hebké i lesklé, pleť hedvábně jemná a celkově usnadňují...