ariana
O mně

Jsem vizážistka, vlasová stylistka a lektorka budoucích vizážistů. Působím převážně v Praze a okolí, specializuji se na svatby a osobní klientelu. Jako jediná v České republice mám trénink od Mistra v konturování Samera Khouzamiho ve svatebním, večerním a foto makeupu. Pracuji výhradně s luxusní kosmetikou.

Můj příběh

Od malička jsem toužila být krásná jako princezna, ale kvůli akné, atopickému ekzému a brýlím jsem byla spíše terčem posměchu. Začala jsem proto studovat makeup, všemožné způsoby zakrývání nedostatků a zkrášlování a časem za mnou začaly ostatní dívky chodit pro radu a pomoc. Makeup byl po dlouhá léta jen mým koníčkem, ale před pěti lety jsem vážně onemocněla a rozhodla se, že chci zbytek života věnovat tomu, co doopravdy miluji: Pomáhat ženám být ještě krásnější a plnit nevěstám jejich sen o jednom z nejnádhernějších dnů v jejich životě.

Své úspory jsem investovala do kurzů a vybavení a ve třiceti začala opět od nuly. Na paměti jsem měla svůj oblíbený citát od Walta Disneyho: If you can dream it, you can do it!

Prohlášení o neúplatnosti

Nejsem zaměstnancem žádné kosmetické firmy. Produkty pro sebe a své klienty vybírám podle toho, co se mi nejvíce osvědčilo. Přijímám a hodnotím pouze přípravky, u kterých bych sama zvažovala koupi. Produkty, které jsem dostala a rozhodla se o nich napsat, jsou označeny hvězdičkou. Zbytek (rozuměj valnou většinu) jsem koupila za vlastní peníze.

Recenzování produktů

Recenzování produktu probíhá následovně: Pokud jsem na onu věcičku slyšela samou chválu, nebo se jedná o žhavou novinku ze stáje mé oblíbené značky, naplácám ji na svou stárnoucí atopickou pleť s mastnou T-zónou, rozšířenými póry a pigmentovými skvrnami.

Pokud jsem nadšená, koupím další kousek a pokračuji v testování na svých klientkách. Nakonec sednu k počítači a vše sepíšu. Ačkoliv používám a recenzuji pouze kosmetiku, o které jsem přesvědčená, že je kvalitní, nemohu garantovat, že stejné účinky bude mít i na Vás. Kdykoliv je to možné, otestujte přípravek před koupí. Běžte do parfumerie a nenechte se odbít reklamními řečmi, že Vám ten konkrétní přípravek spasí obličej. Můžete být alergická na cokoliv, já jsem kupříkladu alegická na vyhazování peněz za neúčinnou kosmetiku.

Více se dozvíte na blogu Ariana Bernard

Koupila jste si sonický kartáček, protože chcete mít dokonalou pleť? Používáte ho na každodenní odlíčení pro větší pocit čistoty v domnění, že...

Proč je krém, který jste si koupila na dovolené v zahraničí, účinnější než ten samý zakoupený v Čechách? Proč parfém z e-shopu voní jinak než ten z...

Máte suché a lámavé konečky vlasů, matnou barvu, zoufale se vám mastí pokožka hlavy a tvoří se lupy? Příčinou vašich potíží může být kondicionér z...

Používáte každý den vyhlazující podkladovou bázi a myslíte si, že svojí pleti pomáháte? V jednom velmi známém časopisu mě nedávno zaujal článek...