fbpx

Mayský astrolog: V období Kukuřice a Rákosu pracujte s vnitřním kritikem 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Nastává čas, ve kterém byste měli vyhlásit válku svému „vnitřnímu kritikovi“, který může brzdit vaše pracovní i jiné úspěchy. Více si věřte a mějte odvahu mluvit o svých dobrých nápadech, které nejsou samozřejmostí

Zveřejněno: 24. 8. 2022

V období Kukuřice a Rákosu (1-Ben) zkuste porozumět těm, kteří zastávají až příliš odlišný pohled na svět. Uvědomte si fakt, že každý má právo na svůj názor, přestože ho nemusíte zcela chápat. Nehádejte se s lidmi na pracovišti, ale snažte se najít „průniky“, které vám dovolí s druhými lépe a efektivněji spolupracovat. Ben patří k východním znamením, která jsou známá svou schopností myšlenkově tvořit neustále nové ideje a nápady. Zaměřte se proto tentokrát na svou práci a vztah ke svému zdraví, protože právě v těchto oblastech můžete míc větší úspěch než za jiných okolností. Zdokonalujte se ve svých dovednostech a začněte si vytvářet prostor pro nové příležitosti, které přijdou v ten nejsprávnější čas. Není však nutné někam spěchat. Pracujte zodpovědně, ale se stejnou mírou i odpočívejte, abyste své ideje dovedli do zdárného konce.

Zaměřte se na svou páteř i životní postoj. To, jakým způsobem stojíte nebo se pohybujete, o vás hodně říká. Vyzkoušejte jógu i intenzivní posilování. Střídejte tyto aktivity, abyste dosáhli jak dokonalé pružnosti, tak pevnosti vašeho těla. Také se zamyslete nad svými příjmy a výdaji a udělejte malé krůčky k tomu, aby příjmů bylo ještě víc a výdajů zase o něco méně. Nastává i vhodný čas pro detoxikaci vašeho organismu, a tak zkuste nějakou zeleninovou nebo ovocnou dietu. Investujte zkrátka do svého zdraví.  

Dokažte se přijmout

Zaměřte se na práci se svým „vnitřním kritikem“, jehož vliv může v následujících dnech nebezpečně stoupat. Uvědomte si holý fakt, že přílišná kritika vás může spíš odradit než motivovat. Tedy aspoň z dlouhodobého hlediska.

Zamyslete se nad tím, kdo by mohl rozšířit vaše odborné znalosti a komu a čím byste mohli být užiteční vy.

Možná, že vám to v minulosti fungovalo, ale čím jste starší a moudřejší, tím víc zjišťujete, že přehnaná sebekritika je jen odrazem toho, že se nedokážete zcela přijmout nebo se milovat, což je tím největším klíčem ke štěstí. Z této lásky pak vychází láska ke všemu živému okolo vás.  

Buďte vnímaví

Snažte se vyjít s těmi, se kterými jste nuceni se neustále setkávat. Může jít o vztahy jak rodinné, tak přátelské nebo pracovní. Jelikož se zároveň ocitáme v čase zemského znamení Panny, které přeje především práci a službě, doporučuji se zaměřit na vztahy kolegiální.

Zamyslete se nad tím, kdo by mohl rozšířit vaše odborné znalosti a komu a čím byste mohli být užiteční vy. Buďte otevření a vnímaví všemu, co se naskytne, protože na vás může čekat nejedna příležitost.

Za svou vášní

Nastává silný okamžik, kdy si můžete připomenout svou vlastní sílu i dovednosti, jimiž oplýváte. Jděte za svou vášní a snažte se vytvořit takové povolání, které bude identické s vaším posláním. Pokud přijde příležitost, chopte se jí, pokud ne, hodně uklízejte a zbavujte se všeho starého, aby to nové mohlo přijít.

Pracujte na posílení vašeho třetího energetického centra v oblasti solar-plexu, kde mohou být ukryta různá témata, spojená s pocity moci i bezmoci. Vraťte si svou sílu zpět a začněte žít tak, jak chcete žít.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co pro mě znamená osobní síla?
  • Dokážu sám sebe dobře prezentovat?
  • Co je mou životní vášní?
  • Umím s druhými spolupracovat?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Nastavte svým kolegům zdravé hranice.
  • Zatočte se svým vnitřním kritikem a buďte sami sebou.
  • Nebuďte příliš povolní ani příliš tvrdohlaví.
  • Pravidelně cvičte jógu a posilujte

Související…

Mayský astrolog: V období Slunce a Květiny objevujte krásu tvůrčí mysli
Robert Policar
                

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...