fbpx

Model adidas Ozweego patří mezi další sneakery, které jdou ruku v ruce s trendem ugly shoes, tedy ošklivých bot. Svým designem připomínají kultovní běžecké modely, ale stylistické změny a nové technologie je uzpůsobily současným potřebám

Zveřejněno: 13. 9. 2021

Při pohledu na boty adidas Ozweego lze bez pochyb prohlásit, že jsou nevšední a neobyčejně originální. Svědčí o tom přinejmenším fakt, že se na jejich svršcích nachází informace, že vznikly v roce 2098. Připomíná se tak skutečnost, že využité technologie předhánějí současnost, ale zároveň navazují na prototyp z roku 1998. Lehce futuristický vzhled může ovšem budit obavy, že nastane problém s jejich zakomponováním do každodenních looků. I když se může na první pohled zdát opak, není to ale až tak obtížné!

Originální a univerzální

Model adidas Ozweego patří mezi další sneakery, které jdou ruku v ruce s trendem ugly shoes, tedy ošklivých bot. Svým designem připomínají kultovní běžecké modely, ale stylistické změny a nové technologie je uzpůsobily současným potřebám. Momentálně neobyčejně populární trend dad shoes snese jakákoli pravidla a omezení, pokud jde o jeho komponování do outfitů.

Pro dámy, které touží vypadat elegantně, ale nade vše si cení pohodlí, bude ideálním řešením spojení modelu Ozweego s lehkými šaty adidas v městském stylu.

Takové boty jako adidas Ozweego lze nosit doslova ke všemu, ale obzvláště dobře budou vypadat s ležérním oblečením v městském či sportovním stylu. V Sizeer najdeme bohatý výběr mikin typu hoodie nebo modelů s klokaní kapsou od takových značek jako Nike, adidas, Timberland či Fila, které k nim budou jako stvořené.

ozweegowhite

Podobné to je v případě tepláků. K teniskám Ozweego, které jsou masivní, se budou nejvíce hodit joggery. V závislosti na barvě bot můžeme vsadit na oblečení v tlumených odstínech, anebo zcela opačně – v živých a blyštivých. Pro dámy, které touží vypadat elegantně, ale nade vše si cení pohodlí, bude ideálním řešením spojení modelu Ozweego s lehkými šaty adidas v městském stylu.

Doplněk outfitů

Pokud patříte k fanouškům brandu adidas, ale teplákům s logem po celé délce nohavic jste nějak nepřišli na chuť, můžete zkusit některé z doplňků, které rovněž najdete v nabídce Sizeer. Právě ony jsou mnohdy pověstnou třešničkou na dortu.

ozweegowithjeans2

Dokonalým doplňkem stylizace, který jí navíc propůjčí sportovnější charakter, se stane baseballová čepice adidas. Hledáte-li naopak praktičnost a funkčnost, budou lepší volbou vaky nebo ledvinky. Trendsetteři v případě, že si obují módní sneakery adidas Ozweego, většinou sahají také po ponožkách Solid Crew Sock. Taková kombinace se již stala kultovní klasikou.

 

Související…

Další vítěz koronakrize: Superúspěšný rok loni zaznamenala i plastová obuv Crocs
Jan Handl

foto: adidas ČR, zdroj: adidas ČR

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...