fbpx

Umění zdobení aneb jak si vybrat módní doplňky do obývacího pokoje 1 fotografie
zdroj: Sinsay

Umění výběru detailů pro interiérový design, i když se zdá jednoduché, ve skutečnosti představuje mnoho výzev.

Zveřejněno: 21. 6. 2023

Co si pořídit do nového bytu? Nebo jak vybrat doplňky pro změnu výzdoby obývacího pokoje? Pokud chcete, aby byl váš byt udržován v dobrém stylu, vyberte si vhodné dekorace.

Bytové dekorace – více než jen doplňky

Stylové doplňky do pokoje mají vypadat dobře, ale málokdy je to jejich jediná funkce. Neméně důležité je, zda mají nějaké praktické využití, jako například nábytek do obývacího pokoje, zrcadla nebo textilie. Pamatujte na rovnováhu při hledání módních doplňků do bytu – některé prvky jsou navrženy tak, aby svým vzhledem dodaly prostředí útulnost, což je nesmírně důležité. Bytový dekor totiž ovlivňuje náladu členů domácnosti a neplní pouze reprezentativní funkci.

Stylové doplňky do bytu – jak je vybrat?

Přistupte k hledání bytových dekorací s předem připraveným plánem. Nejprve si projděte katalogy interiérového designu a průvodce a prohlédněte si nabídku internetových obchodů. Díky tomu se ochráníte před šíleným nákupem každé maličkosti, která vám padne do oka, ale budete vybírat jen ty předměty, pro které máte konkrétní vizi. Tento přístup má mnoho výhod – přiměje nás méně utrácet za nákupy, ale také se vyhnete nechtěnému zaneřádění bytu přílišným množstvím doplňků.

Pamatujte, že duše vašeho domova nemá nic společného s tím, kolik peněz utratíte za vybavení jednotlivých interiérů. Zdrojem vřelé, přátelské atmosféry, která je na jednu stranu téměř nepolapitelná a na druhou – koneckonců cítit již od prahu dveří, jsou často malé a ne nutně drahé detaily. Dekorativní prvky jako stylové vonné svíčky mají výrazný vliv na vzhled místnosti, proto se vyplatí je pozvat na své čtyři stěny.

Jak vyzdobit interiér za přijatelnou cenu? Vonné svíčky za výhodnou cenu

Elegantní vonné svíčky dokážou i tomu nejobyčejnějšímu bytu dodat jedinečný charakter. Ale mohou jej dokonce i zcela změnit. Nemusíte proto dělat generální rekonstrukci, abyste interiéru vdechli trochu kouzla a špetku romantiky. Vonné svíčky jsou opravdu levné doplňky, jejichž koupí nezruinuje váš domácí rozpočet. Odvděčí se vám nejen hezkým vzhledem, ale také smyslnou vůní, která se bude vznášet vaším domovem.

Doporučujeme barevné vonné svíčky ve skle. Tyto stylové vrstvené svíčky díky kombinaci několika odstínů stejné barvy v nálevu vytvářejí poutavý vizuální efekt, který po barevném sladění s ostatními prvky interiéru dodává místnosti jedinečný nádech. Dalším návrhem levných bytových doplňků jsou vonné svíčky ve skle a potištěné folii. Barevné vzory, floristické, geometrické či vánoční motivy podle vašeho vkusu a stylu panujícího v bytě dokonale splynou s jeho aranžmá a udělají jej teplejší, stylovější a originálnější.

Vonné svíčky – Využijte naplno bohatství vůní a hýření barev vonných svíček

Vonné svíčky jsou natolik univerzální dekorací, že je lze s úspěchem najít v každé místnosti a v jakémkoliv aranžmá. Můžete je umístit na komodu, stůl nebo okenní parapet a na každém z těchto míst budou vypadat stejně rozkošně.

Zajímavým nápadem bude také umístění vonných svíček do blízkosti zrcadel. Představte si například vonné svíčky v matném skle, jejichž záře jím budou nejen pronikat, ale i odrážet v zrcadle a vytvářet tak jedinečnou hru světla. Zakoupíte je na https://www.sinsay.com/cz/cz/, stejně jako další zajímavé doplňky do bytu.

Související…

Kalendárium: Dnes slavíme letní slunovrat, magický čas splněných přání
Klára Kutilová

foto: Sinsay, zdroj: Sinsay

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...