fbpx

Výjimečná intimní péče s organickými surovinami 2 fotografie
zdroj: Onclé

Buďte k sobě laskavá a věnujte zvýšenou péči intimním místům. Dobře a s láskou se o ně starejte. Budete se cítit milovaná, přitažlivá a Vaše nejcitlivější místa budou v bezpečí před zdravotními neduhy

Zveřejněno: 8. 3. 2023

Správně zvolené produkty pro intimní hygienu podtrhnou Vaši ženskost a jedinečnost. Vybírejte ty z organických surovin, vyráběné v Česku. 

Intimní produkty se o Vás postarají

Přípravky přímo určené pro intimní hygienu jsou vyrobeny tak, aby se postaraly o přirozenou rovnováhu mikroflóry v intimních místech. Vy budete dokonale chráněna a v naprostém bezpečí před nežádoucími bakteriemi. Hodnota pH musí být u intimních přípravků nižší. Vaginální prostředí je přirozeně kyselejší, než je tomu u zbytku pokožky. Dosahuje hodnot mezi 3,8 až 4,5 pH. To znamená, že běžná mýdla, která mají pH 5,5 a více, jsou příliš zásaditá a tedy nevhodná.

Česká organika od značky Onclé

Česká značka Onclé a její řada Biorganic vyvinula jemné produkty pečující o nejcitlivější ženské partie. Jde o Intimní čisticí olej a Intimní mycí emulzi. Oba produkty jsou vyráběny v Česku. Jsou lokální, veganské, plné přírodních surovin v té nejvyšší možné kvalitě. Jejich 100% přírodní složení podporuje přirozenou obranyschopnost pokožky v intimních partiích.

Intimní čisticí olej Onclé

Je bezoplachový produkt, vhodný pro každodenní péči o intimní místa.  Obsahuje BIOLIN P, který podporuje přirozenou mikroflóru a ochranu kůže.

oncle1brezen

zdroj: Onclé


Za svěží vůní stojí citrusové esenciální oleje. Mezi další složky oleje patří kyselina mléčná, BIOLIN P, jojobový olej, kokosová voda, bavlníkový olej. Před použitím olej vždy protřepejte a naneste jej na ubrousek či toaletní papír. Pečlivě zbavte pokožku nečistot. Je skvělý pro každodenní péči i osvěžení na cestách.

Intimní mycí emulze Onclé

Byla navržena pro každodenní použití v intimních partiích žen. Mycí emulze obsahuje 100 % přírodních ingrediencí, které posilují přirozené prostředí intimních míst. Dává nejcitlivějším partiím ženy pocit čistoty a svěžesti během celého dne. Obsahuje přírodní BIOLIN P, který podporuje přirozenou mikroflóru kůže. Dále BIO šípkový extrakt a jemné čisticí složky. Během sprchování či koupele vytvořte jemnou pěnu, naneste citlivě na intimní místa a potom důkladně opláchněte.

Vyhněte se klasickým mýdlům i gelům

Jejich zásaditost narušuje kyselost prostředí intimních míst. Používáním klasických přípravků může docházet k podráždění, svědění, pálení i infekcím. Narušení přirozeného intimního prostředí a zvýšení pH v těchto partiích může vyvolat dokonce zánět močových cest.

Související…

Pravidlo 90 % a otázky naruby: Sedm zásad esencialismu, které vám změní život
Milada Kadeřábková

foto: Onclé, zdroj: Onclé

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...