fbpx

Vykročte ze svého stereotypu a najděte si čas na romantické chvilky strávené s partnerem či partnerkou. Už 14. února nás opět čeká den svatého Valentýna neboli svátek zamilovaných, který k tomu nabízí perfektní příležitost. Čím vaši drahou polovičku obdarovat? S pořádnou valentýnskou kyticí rozhodně nic nezkazíte!

Zveřejněno: 11. 2. 2023

Jaký design a volba květin se na Valentýna nejvíce hodí? To nám dnes prozradí firma Fleurop, která zajišťuje vázání a rozvoz kytic po celé České republice i do zahraničí. Konkrétně se s námi dnes podělí o pět tipů na valentýnské kytice, se kterými vytvoříte dokonalé překvapení pro vaši partnerku či partnera.

1. Okouzlující dárek – kytice rudých růží s velkými květy

Potrpíte si na velkolepá gesta? Tak to své lásce na Valentýna jistě vyrazíte dech úchvatnou kyticí s názvem Okouzlující dárek. A že je skutečně okouzlující! Skládá se totiž z pětadvaceti dlouhých červených růží s obrovskými květy. Jen málokdo by takovému valentýnskému dárku odolal.

Rudé růže jsou známým symbolem lásky a vášně, a nejlépe se tedy hodí pro někoho, s kým už nějakou dobu chodíte nebo dokonce žijete. Volba květin a velikost valentýnské kytice dá obdarované osobě jasně najevo, že k ní chováte opravdu hluboké city a nedovedete si bez ní svůj život představit.

valentyn 1

 

2. Sním o Tobě – kombinace růží a nevěstina závoje

Chcete darovat růže, ale celý pugét se vám dá až příliš odvážný? Pak vám jistě padne do oka kytice s romantickým názvem Sním o Tobě. Kombinuje v sobě nejen rudé, ale také růžové, oranžové a bílé květy růží, což vyvolává veselý a zároveň romantický dojem. Celé aranžmá zjemňují drobné květy šateru neboli nevěstina závoje.

Zvolené spektrum květin dokonale vystihuje složité emoce a rozmanitost, kterou s sebou láska přináší. Oranžové růže symbolizují nadšení a touhu, zatímco bílé a růžové květy vyjadřují eleganci, půvab a čistotu. Kytice se tedy hodí zejména v situacích, kdy chcete milované osobě ukázat, že při ní budete vždycky stát nehledě na to, jaké zážitky či překážky vám vstoupí do cesty.

valentyn2

3. Něžná a šarmantní – aranžmá květin v růžových tónech

K Valentýnu nepatří pouze rudé růže. Pokud hledáte jemnou, avšak elegantní kytici, tato varianta vás a především vaši drahou polovičku jistě okouzlí. Jmenuje se Něžná a šarmantní, a to díky kombinaci květin v různých tónech růžové rozhodně je. Tradiční růže zde doplňují gerbery a nevěstin závoj, které celé kytici dodávají příjemný romantický ráz.

Už na první pohled se jedná o harmonickou symfonii barev a textur, která je hotovou pastvou pro oči. Velké růže působí odvážně a vyjadřují vděčnost a uznání, zatímco menší růže a gerbery celku dodávají nádech hravosti. S touto kyticí dáte svému protějšku najevo, že vaši lásku chcete rozvíjet a opečovávat. Za vaše romantické gesto se vám jistě odmění širokým úsměvem.

valentyn3

 

4. Mé myšlenky patří Tobě – směs gerber a drobných karafiátů

Necítíte se zatím na to, abyste své drahé polovičce projevovali hluboké city? Dejte jí najevo, že vám na ní záleží s kyticí, která nese název Mé myšlenky patří Tobě. Díky decentní, avšak elegantní kombinaci květin nebude působit přehnaně, ale zároveň komunikuje zájem a náklonnost – na valentýnské rande v začátcích vztahu je tedy jako dělaná.

Co se týče konkrétní volby květin, dominantou kytice jsou velké gerbery v sytých barvách, které jsou pro zjemnění obklopené kontrastními světlými karafiáty. Svěží zeleň dodává kytici nádech života a utváří krásnou a harmonickou směs barevných tónů. Jako valentýnské překvapení rozhodně udělá dobrý dojem a ukáže vašemu protějšku, že to s vaším vztahem myslíte vážně.

valentyn4

 5. Jsi mé zlato – luxusní kytice růží

Chcete svou partnerku či partnera na Valentýna překvapit výjimečnou kyticí? Třicet dlouhých růží s obrovskými květy v růžovém odstínu tento úkol dokonale splní. Jedná se o krásný a nadčasový valentýnský dárek, jehož název perfektně vystihuje sdělení, které vaší drahé polovičce jasně předá: „Jsi mé zlato!“

valentyn5

 

Stále váháte, jakou valentýnskou kytici pro svůj protějšek vybetere? V nabídce Fleurop jich najdete ještě mnohem více! Navíc ji můžete svému protějšku nechat doručit profesionálním kurýrem, a tak vytvořit nezapomenutelné valentýnské překvapení. Ať už partnerku či partnera obdarujete doma, v práci nebo na romantické večeři, s kyticí vybranou s láskou jistě sklidíte úspěch nejen na Valentýna.

Související…

Když jeden chce sex, a druhý ne. Co dělat, aby vztah neztroskotal?
Tereza Hermochová

foto: Fleurop, zdroj: Fleurop

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...