fbpx

Obuv pro ženy může mít mnoho podob. Chcete-li si letos vybrat vysoce módní a zároveň pohodlné boty, čtěte dále. Na následujících řádcích si prozradíme, jaké 3 modely obuvi pro ženy budou letos v kurzu. Také si přečtete, jaké barvy, vzory a materiály volit, abychom byly dokonalost sama. Čtěte a inspirujte se s námi.

Zveřejněno: 23. 8. 2022

Dámské boty najdeme v elegantním i v sportovním provedení. V kolekcích obuvnických značek se setkáme i s kousky, které jsou tzv. univerzální. Ty se pak hodí do společenských i do sportovně laděných outfitů. Vkusné modely obuvi můžete vybírat např. i v kamenných prodejnách CCC. Na následujících řádcích se zaměříme na 3 modely dámské obuvi, které zkrátka musíte mít i vy! 

Sneakersy

Dámské sneakersy jsou velmi pohodlné boty, které vynikají dobře odpruženou podrážkou. Ta zvládá vhodně tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Vyznačují se tedy tichým nášlapem a kvalitní kousky musí mít i prodyšný svršek. Sneakersy pro ženy jsou k mání v různých barevných kombinacích.

boty

zdroj: CCC


Letos zkuste vsadit na přírodní barvy. Pohodlné kecky se hodí nejen ke kalhotám, ale i k šatům a k sukním. Zkuste vsadit na ty trapézové a plisované s vysokým pasem.      

Sandály

Sandály mohou mít sportovní i elegantní verzi. K šatům a k sukním oceníte sandály na podpatcích. K funkčnímu oblečení pak můžete volit stylové kousky s praktickým polstrováním. Díky polstrování vás totiž nebudou trápit oděrky na vašich chodidlech. A to ani po náročnější procházce. Sportovní modely pak vybírejte s uzavřenou špičkou. Ta vás ochrání před nepříjemným naražením palce. Módní sandály najdete např. i na stránkách ověřeného e-shopu CCC.      

Polokozačky

Polokozačky pro ženy jsou obuv, která se nosí v každém ročním období. V teplejších měsících vedou zejména polokozačky z broušené kůže. V chladných měsících pak oceníte kousky z hladké kůže. Kožené modely kozaček jsou velmi módní a odolné. Vydrží vám tak sloužit déle než jednu sezónu. Tedy za předpokladu, že o ně budete dobře pečovat. K polokozačkám si tak pořiďte i kvalitní impregnaci, ochranný krém v neutrální barvě a čistící pěnu, pastu nebo gel. K semišovým botám pak vybírejte speciální čistící gumu.     

Jaké vzory, barvy a materiály obuvi pro ženy budou letos in?

V letošní sezóně budou v kurzu především přírodní a pastelové odstíny barev. Oříškové, pistáciové a krémové boty pro ženy tak budou dobrou volbou. Vyhýbat se pak nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Černá a bílá jsou barvy univerzální a elegantní, které z módy nevychází. Dobře se tak ladí i s pestrobarevnými oděvy nebo s výraznými módními doplňky. Volit k nim pak můžete i oděvy se vzory a s motivy.

damske boty

zdroj: CCC


V letošní sezóně budou in ty květinové a zvířecí. Nebojte se experimentovat! Ženy pak boty v černém nebo v bílém provedení s oblibou zařazují do svých kapsulových šatníků. Obuv pro ženy v černé a v bílé barvě je k mání i na oblíbeném e-shopu CCC. Zaměříme-li se na materiály, zkuste vsadit na ty přírodní. Mají totiž mnoho výhod. Jsou nejen módní, ale i odolné a v neposlední řadě i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života již propagují ty největší módní světové značky. Je tak z čeho vybírat.  

Související…

Pracujete jen proto, abyste si přišli důležití? Pak jste toxicky produktivní
Kateřina Hájková

foto: CCC, zdroj: CCC

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...