fbpx

Hranice České republiky nic neznamenají. Pilotem na zkoušku organizuje i vyhlídkové lety do dalších evropských zemí. Vydejte se letadlem nad Alpy, nebo na tři dny do Chorvatska

Zveřejněno: 9. 5. 2019

Praha je nádherné město, které má vskutku co nabídnout. Možná jste však všechny památky už navštívili, a tak si říkáte, že vás naše metropole nemá už čím překvapit. Omyl. Co se takhle na stověžatou metropoli podívat z ptačí perspektivy? Právě takovou možnost vám nabízí společnost Pilotem na zkoušku, v jejíž nabídce najdete vyhlídkové lety letadlem i vrtulníkem. A nejen nad Prahou. Vlastně nemusíte zůstávat ani v České republice, protože některé vyhlídkové lety míří i za hranice do jiných evropských států.

Pilotem malého letadla se můžete stát za pouhých 3 480 korun.

Pilotem na zkoušku je společnost, která na tuzemském trhu působí dlouhých devět let, přičemž od svého počátku organizuje létání z mnoha letišť po celé České republice. V současné době vyhlídkové lety startují z dvanácti letišť, stačí si tedy pouze vybrat to konkrétní, které je vašemu bydlišti nejbližší – od Prahy přes Ostravu až po Brno.

Jak se stát pilotem

Jak samotný název společnosti napovídá, tak v portfoliu služeb najdete i možnost stát se pilotem na zkoušku, a řídit tak skutečné letadlo či vrtulník. Opravdu máte talent pro řízení letadla a dokážete v klidu zvládnout jakoukoliv nouzovou situaci?

Pokud prahnete po troše dobrodružství, stačí zvolit adrenalinový let, během něhož zažijete vskutku nezapomenutelný pohyb vzduchem.

Co se ceny tohoto zážitku týče, je různá, protože záleží na tom, jaký balíček si zvolíte. Třeba pilotování velkého vrtulníku vás bude stát 7 900 korun a letadla s možností přistát na Ruzyni 11 900 korun. Sehnat se však dají i levnější balíčky. Pilotem malého letadla se můžete stát za pouhých 3 480 korun.

Nejen nad Prahou

Podívat se na daleké okolí z ptačí perspektivy je snem snad každého. I když máte strach z výšek, vyhlídkový let se pro vás stane nezapomenutelným adrenalinovým zážitkem, s nímž překonáte své hranice. Pilotem na zkoušku nabízí různé vyhlídkové lety.

cessna garmin avionika

Jestliže jste z Prahy, nadchne vás vyhlídkový let nad Karlštejnem, případně i nad celou Prahou.

Vydejte se letadlem nad Alpy, nebo na tři dny do Chorvatska.

Pokud prahnete po troše dobrodružství, stačí zvolit adrenalinový let, během něhož zažijete vskutku nezapomenutelný pohyb vzduchem. Vyhlídkové lety ale nemusí být pouze v hlavním městě, vybrat si můžete i z dalších letišť, jako jsou Sazená, Karlovy Vary, Příbram, Mladá Boleslav, Roudnice, Benešov, Hradec Králové, Plzeň, České Budějovice, Brno a Ostrava.

Vyhlídkové lety do Evropy

Potěší vás také, že nejste omezeni hranicemi České republiky, neboť Pilotem na zkoušku organizuje i vyhlídkové lety do dalších evropských zemí. Vydejte se letadlem nad Alpy, nebo na tři dny do Chorvatska.

Související…

Proč je skok s padákem stejně bezpečný jako skok s batohem
Jan Handl

Objednejte si tedy zážitky na webové stránce Pilotem na zkoušku, kde najdete i podrobné informace o samotné společnosti a všech nabízených službách. Ať už si vyberete jakýkoliv balíček, užijete si ho opravdu se vším všudy. I to vám garantuje samotný poskytovatel Pilotem na zkoušku.

foto: Pilotem na zkoušku, zdroj: Pilotem na zkoušku

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...