fbpx

Projevuje se na vašem kuchyňském televizoru stáří? Nebo jste na konci roku konečně dokončili rekonstrukci obývacího pokoje a nyní vybíráte spotřebiče? Co takhle velkou obrazovku do dětského pokoje, kde se mohou děti dívat na pohádky, aniž by rušily rodiče? KIVI ví, jak potěšit i vás i vaše blízké dárky k těmto svátkům.

Zveřejněno: 7. 12. 2023

Prosinec je za oknem, což znamená, že je čas naladit se na vánoční atmosféru a vyrazit na nákupy. Aby proces výběru a hledání dárků nebyl tak psychicky náročný, nabízí KIVI několik nápadů, jak potěšit rodinu, přátele anebo sami sebe.

Sváteční slevy, dostupné v sítích a na tržištích partnerů KIVI, jsou dalším argumentem pro nákup. Plnění snů s úsporou pro rozpočet − možná, že je to vánoční kouzlo.

Chytrá televize do dětského pokoje

V září oznámila společnost KIVI připravovanou chytrou televizi speciálně pro dětské pokoje, která je nyní konečně v prodeji. Model KIVI Kids TV je 32palcová chytrá televize s Full HD obrazovkou, na jejíž rám lze připevnit dětské stavebnice. Zařízení se tak stává nejen monitorem pro vysílání obsahu, ale také součástí dětské hry, která podporuje kreativitu a představivost. Aby byla obrazovka chráněna před stavebními kostkami, je vybavena tvrzeným sklem, které odolává nárazům a poškrábání. Televize KIVI KidsTV má na zadním panelu noční světlo, které poskytuje měkké, uklidňující osvětlení, a pomáhá dětem rychleji usnout - zejména, pokud se bojí tmy. Noční světlo může fungovat, i když je televize vypnutá, a  úroveň jeho jasu je nastavitelná. Televize běží na operačním systému Android TV 11 s rozsáhlým nastavením rodičovské kontroly.

Hledáte chytrou televizi poprvé?

YouTube na velké obrazovce, filmy a seriály ze streamovacích platforem, vysílání obsahu ze smartphonu během několika sekund nebo ovládání hlasovými příkazy − to vše umožňuje model KIVI 43U750NB. Tento televizor pracuje s operačním systémem Android TV 11 a podporuje více než 10 000 aplikací z obchodu Google. Obrazovka má úhlopříčku 43 palců a rozlišení Ultra HD.

Tento produkt může nahradit i herní konzoli, protože má integrovanou cloudovou herní službu Boosteroid. Pro zábavu rodiny nebo přátel je k dispozici služba Air Console, která umožňuje hrát několika hráčům (až 16) současně na jedné obrazovce. Zajímavý nápad na vánoční večírek, že?

Na velkém plátně

kivi1

Nabídka společnosti KIVI zahrnuje modely s úhlopříčkou od 24 do 65 palců, takže si každý může najít ideální řešení pro svou domácnost. Podívejte se například na model 55U750NW s 55palcovou obrazovkou.

Dynamický obraz na velké obrazovce se díky technologii MEMC jeví jako plynulý a bez trhání. Technologie Super Contrast Control umožňuje upravit kontrast obrazu v určitých oblastech obrazovky během tmavých scén. A technologie UltraClear zlepšuje čistotu obsahu v kvalitě nižší než 4K.

Zvláštní pozornost je věnována designu. Produkt nemá téměř žádné rámečky − jejich viditelná část je pouze 2,6 mm. Zařízení je vybaveno elegantními tenkými kovovými nožičkami pro montáž na poličku. Aby harmonicky zapadl do moderních světlých interiérů, je tělo modelu vyrobeno v bílé barvě.

Od kuchyně do ložnice

kivi2

Pokud od televizoru potřebujete pouze sledování kanálů nebo videí na YouTube a potřebujete kompaktní zařízení například do kuchyně nebo ložnice, pak jsou základní modely KIVI s 24"" nebo 32"" obrazovkou vynikající volbou. Například model 32H740NB je chytrý televizor s operačním systémem Android TV 9. Podporuje hlasové ovládání Google Assistant a možnost okamžitého vysílání obsahu ze smartphonu nebo jiných zařízení prostřednictvím Chromecastu. Zařízení se také synchronizuje se systémem Google Home.

Navzdory svým malým rozměrům vypadá televizor luxusně díky minimalistickému, propracovanému designu a ultratenkým bočním rámečkům o tloušťce pouhých 2,6 mm. Kvalitní zvuk zajišťují dva 8wattové reproduktory s manuální kalibrací a podporou Dolby Digital. Další zařízení lze připojit bezdrátově prostřednictvím Wi-Fi a Bluetooth. Mezi dostupné porty patří ethernet (LAN), 2 porty USB, 3 porty HDMI, audiokonektor, optický audiovýstup a RCA.

Navštivte partnerské webové stránky KIVI a zjistěte prázdninové ceny vysněných tech produktů ve velikosti Alza.cz a Datart.cz.

O společnosti KIVI

KIVI je mezinárodní společnost založená v roce 2016 s evropskou pobočkou v Budapešti. Hlavní činností je vývoj a výroba chytrých televizorů s distribucí výrobků v Evropě a Asii. Oddělení výzkumu a vývoje se nachází na Ukrajině a v Číně. V současné době bylo prodáno více než 1,5 milionu zařízení. Společnost KIVI je certifikovaným partnerem společností Google a Netflix. https://kivismart.com/cz/

Související…

Když jsou rodiče „toxíci“. Neopravujte u svých dětí věci, které jsou vaším obrazem
Kateřina Hájková

foto: KIVI, zdroj: KIVI

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...