fbpx

Vázne byznys s pneumatikami? Rozjeďte ho chytře s minimálními náklady! 1 fotografie
Zdroj: Plakátov.cz

Leží vám na skladě v servisu hromady pneumatik, děláte psí kusy, abyste je prodali, a stále nic? Potřebujete do své dílny přitáhnout zákazníky, ale oni vás stále míjí a jste pro ně neviditelným? Změňte to – třeba jako pan Píchl, kterého si zahrál Petr Čtvrtníček. Ten na to šel chytře. Stačil jeden billboard a na dvoře má vymeteno!

Zveřejněno: 8. 9. 2023

Měl jsem pocit, že ten můj byznys s gumama zavřu. Sice nevěřím na zázraky a tajemno, ale s Plakátovem mě snad něco osvítilo a nebyly to halogeny přijíždějícího auta. Prostě jsem zjistil, jak jednoduchý je mít svůj vlastní billboard a dostat k lidem moji nabídku. Pár kliků a mám krásnej billboard. A makám jak mourovatej. Peníze, co jsem do něj dal, mám dávno bohatě zpátky. Buďte osvícení jako já a rozjeďte svůj byznys,“ vysvětluje pan Píchl, majitel pneuservisu.

Je to celé jednoduché. Svůj byznys můžete nakopnout, když si na Plakátov.cz vyberete billboard v okolí své provozovny. Ceny uvedené na Plakátově jsou již konečné, včetně tisku a výlepu. Když budete potřebovat pomoct s výběrem plochy nebo i se zpracováním trefné grafiky, poradí vám.

A jaké jsou další výhody billboardu? Je prostě nepřehlédnutelný. Zaznamená ho každý, kdo kolem něj projde pěšky nebo projede autem nebo i veřejnou dopravou. Navíc je to nejrychlejší způsob, jak o sobě dát vědět svým zákazníkům.

 

foto: Plakátov.cz, zdroj: Plakátov.cz

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...