fbpx

Usychají kytky ve vašem květinářství či zahradnictví? Prodejte je díky billboardům! 1 fotografie
Zdroj: Plakátov.cz

Vadnou vám neprodané květiny na skladě a společně s nimi vadne vaše nálada a chuť do podnikání? Zákazníci nikde a vy nevíte, co se zbožím? Nevěšte hlavu, s odhozením na kompost ještě počkejte, existuje účinné řešení! Pomůžeme vám nakopnout byznys ve stejném duchu, jako Petru Čtvrtníčkovi v roli květináře pána Tulipána.

Zveřejněno: 30. 8. 2023

„Chcete mít vyprodáno stejně jako já? Je to vážně jednoduchý. Stačí, aby o vás lidé věděli. Vyberte si na Plakátově billboard, který je nedaleko vašeho obchodu, a o všechno ostatní se postarají. Pomohou vám navrhnout grafickou podobu, sdělení, vytisknou a nalepí. A to všechno máte v ceně plochy. Tak neodkládejte své rozhodnutí až… Na to se totiž v životě nehraje. Budete sami překvapeni, jak rychle a jednoduše o sobě můžete dát lidem vědět,“ radí Petr Čtvrtníček jako pan Tulipán. 

Žádné složitosti. Jděte na Plakátov.cz a vyberte si reklamní plochu v blízkosti své provozovny. Pokud si výběrem nejste jisti, na Plakátově vám poradí, stejně jako s grafikou, když budete chtít. Ceny pronájmu uvedené u jednotlivých billboardů zahrnují vše, včetně tisku a výlepu. Využijte síly reklamy na billboardech, která nabízí rychlou realizaci, minimální náklady a nepřehlédnutelnost reklamního sdělení.

Související…

Plakátov roste jako z vody. Plochy v metru? Na nádraží? Žádný problém!
red

foto: Plakátov.cz, zdroj: Plakátov.cz

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...