fbpx

Snubní prsteny by měly být opravdu unikátní a perfektně ladit s vaším stylem, zálibami i povahou. Naštěstí už je v současnosti výběr na trhu tak velký, že není nic jednoduššího, než tyto kroužky přizpůsobit přesně na míru vašim představám

Zveřejněno: 21. 11. 2019

Každý šperk by se měl vybírat s rozvahou. Důležitost některých klenotů však přece jen všechny ostatní přesahuje. Snubní prsteny. Ty tvoří veledůležitou součást každého svatebního obřadu a také jedinečný symbol vás jakožto páru i vaší společné lásky.

Na světě neexistuje stejná dvojice, jako jste vy dva. Snubní prsteny by tedy měly být opravdu unikátní a perfektně ladit s vaším stylem, zálibami i povahou. Naštěstí už je v současnosti výběr na trhu tak velký, že není nic jednoduššího, než tyto kroužky přizpůsobit přesně na míru vašim představám. Níže vám přinášíme několik typů na snubní prsteny, ze kterých můžete vybírat.

Pro milovníky jednoduchosti

Přívlastek „klasické“  a „jednoduché“ možná někomu zavání nudou. Příznivci tohoto stylu však vědí, že má své obrovské výhody. Tyto šperky prostě nestárnou, navíc bývají velmi univerzální. Můžete je tedy jednoduše kombinovat s jinými kousky, například zlatými náušnicemi či náramky.

Pokud přece jen toužíte alespoň trochu vyniknout, kromě typického žlutého zlata je na výběr také zlato bílé, růžové či třeba levnější chirurgická ocel.

Ve jménu dávných časů

Pro ty, kteří jsou stále okouzleni filmy pro pamětníky z dob gentlemanů a pravých dam, jsou ideální volbou prsteny ve stylu vintage. Tyto šperky se na rozdíl od předchozí kategorie většinou vyznačují bohatým zdobením a tím, že zaujmou už na první pohled. Zdobné reliéfy, motivy květin a často také diamanty, to je to, co tyto kroužky definuje.

flowee.cz obrazek1

Pokud dáma jejich kouzlu podlehla, ale muž na druhé straně upřednostňuje jednoduchost, nemějte obavy. Kolekce se většinou prodávají s variantou pro ženicha, která je méně zdobná. Tudíž budou oba novomanželé spokojeni.

Proti šedi

Jste výstřední pár s bláznivými nápady, který na sebe rád poutá pozornost? I vy jistě v nabídce snubních prstenů najdete to své. Co byste například řekli na černé kroužky s reliéfem z rhodia nebo symbolem otisků prstů?

Platinové šperky jednoduše zůstanou dlouhá léta stejně krásné jako na počátku svého vzniku.

Ti, kdo tráví mnoho času na cestách a domov nacházejí nejen v rodné zemi, si zamilují prsteny s gravírem zeměkoule. Konečně dvojice, které touží mít motto svého života stále při ruce, si ho mohou nechat ve zkratce zvěčnit v podobě písmen po obvodu prstenu.

Pro náročné

Párům, které do snubních prstenů chtějí investovat vyšší částku a touží po opravdovém luxusu, doporučujeme platinu. Tento kov sice nepatří k nejlevnějším, má však nespočet výhod. Svým leskem i kvalitou lehce strčí do kapsy nejen stříbrné prsteny, ale také zlaté klenoty.

sperky3

Navíc je hypoalergenní a téměř nezničitelný – poškrábání nebo poničení se tedy rozhodně nemusíte obávat. Platinové šperky jednoduše zůstanou dlouhá léta stejně krásné jako na počátku svého vzniku.

Nakonec pro vás máme ještě jeden tip. Pokud chcete ušetřit čas i peníze, sáhněte po svatebním setu. Ten kromě snubních klenotů obsahuje také zásnubní prsten, jenž k nim vzhledově perfektně pasuje. Výsledný dojem bude tudíž dokonalý.

Související…

Česká šperkařka se ve Venezuele učila řemeslo. Teď chce zemi pomoci
Milada Kadeřábková

foto: Eppi.cz, zdroj: Eppi.cz

Galerie

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...