fbpx

Inspirujte se novými kolekcemi oblečení a obohaťte svůj šatník posledními trendy. S Modio je to snadné a zábavné

Zveřejněno: 17. 5. 2019

Pro někoho může být zvolení dokonale padnoucího outfitu oříšek. Orientovat se ve světě žhavých módních novinek není zkrátka vždy snadné. Dobrou radu vám mohou dát kamarádi, ale ani ti nejsou vždycky po ruce. Inspirujte se novými kolekcemi oblečení a obohaťte svůj šatník posledními trendy. S Modio je to snadné a zábavné.

Říkáte si, že je takovýchto webů o módě požehnaně a Modio už vás nemůže v ničem překvapit? To jste na omylu! Tento internetový inspirátor je určen pro milovníky aktuálních kousků oblečení, kteří se chtějí sobě i svému okolí líbit. Pamatujte, že šaty dělají člověka a první dojem je klíčový!

Jak to funguje?

Mrkněte se na webové stránky Modio.cz a získáte přehled o trendech, které právě letí. Na jednom místě najdete pestrou paletu oblečení, botiček i doplňků z kamenných prodejen i e-shopů. Denně počítejte s novým přísunem tipů, výprodejů a příspěvků.

O všech novinkách i slevách se dozvíte jako první a získáte povědomí o doposud neznámých značkách.

Přehledná obrázková galerie vám usnadní výběr a právě díky ní si prohlédnete pořádně svého favorita. Modio.cz je zdrojem inspirace a neslouží jako klasický srovnávač. O všech novinkách i slevách se dozvíte jako první a získáte povědomí o doposud neznámých značkách. Pánská a dámská obuv, extravagantní modely, šperky i sváteční šaty naleznete jako mávnutím kouzelného proutku. Jakmile vás nějaké produkty zaujmou, jednoduše si je uložíte. Zadejte si svou velikost či barvu a zobrazí se vám jen modely, které požadujete. Touto vychytávkou si zkrátíte čas hledání a zboží si v e-shopu rychleji objednáte.

Sportovní, či elegantní typ?

Ať už jste zastánci sportovního směru, anebo patříte mezi milovníky vkusných kousků, těšte se na populární značky. Mladé uchvátí modely od Vans, Nike i Adidas, náročné dámy upoutá móda Desigual, Mango a Orsay, pánové nepohrdnou značkami Tommy Hilfiger či Diesel.

Související…

Česká šperkařka se ve Venezuele učila řemeslo. Teď chce zemi pomoci
Milada Kadeřábková

Inspirace na Modio.cz vás bude bavit! Chtěli byste ještě více? Klikněte na články o módě a zjistěte, co by nemělo ve vašem šatníku rozhodně chybět!

foto: Archiv Modio, zdroj: Modio

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...