fbpx

Soutěž o Impulsovic tarify probíhá každý všední den. Možná to budete právě vy, kdo vyhraje internet či televizi na rok zdarma. Celkem se rozdá přes 250 internetových cen, takže šance, že právě vy získáte internet na doma, není zrovna malá

Zveřejněno: 9. 10. 2019

Nejposlouchanější rozhlasovou stanici českého éteru, rádio Impuls, určitě znáte. A říká vám něco název společnosti Planet A nebo její obchodní značky AIM? Tyto dvě velké firmy se nyní spojily a výsledkem jsou Impulsovic tarify. Výhodné tarify internetového připojení a internetové televize, které můžete mít i vy.

Ačkoliv žijeme v 21. století, kdy začínají být připojené k internetu pomalu i ledničky, spousta Čechů si může nechat o rychlém internetovém připojení pouze zdát. V Praze, Brně a jiných velkých městech je k dispozici bez problémů, zato obyvatelé menších měst a vesnic jsou často odkázáni jen na nestabilní WiFi připojení, které nefunguje, když je špatné počasí.

Soutěž o Impulsovic tarify probíhá každý všední den ve vysílání Fanda a jeho česká banda.

Společnost Planet A se to pod obchodní značkou AIM snaží změnit. Spolu s CETIN (Českou telekomunikační infrastrukturou a.s.) mají pokrytých 98 % republiky. S největší pravděpodobností jsou tedy schopny zařídit internet i u vás doma. Ověříte si to snadno, stačí zadat vaši adresu na webu Impulsovic tarify.

Připojení s Fandou a jeho českou bandou

AIM se spojil s rádiem Impuls, aby přinesli informaci o rychlém internetovém připojení do celého Česka. A daří se. O rychlém internetu se mluví každý všední den ve vysílacím čase mezi 15. a 18. hodinou, kdy je na programu Fanda a jeho česká banda. Přesně v tomto čase si můžete také zasoutěžit o internetové připojení a internetovou televizi na rok zdarma.

Soutěž o Impulsovic tarify probíhá každý všední den právě během vysílání pořadu Fanda a jeho česká banda. Pokaždé se zmiňuje nějaká soutěžní otázka. Když napíšete do studia a zodpovíte ji správně, možná to budete právě vy, kdo vyhraje internet či televizi na rok zdarma. Soutěž už běží asi měsíc, ovšem poběží celý rok. Celkem se rozdá přes 250 internetových cen, takže pokud budete soutěžit opravdu každý všední den, šance, že právě vy získáte internet na doma, není zrovna malá.

Nejen internet, ale i televize

Výše jsme prozradili, že se nerozdává pouze internetové připojení, ale také internetová televize. AIM totiž provozuje vlastní internetovou televizi jménem KUKI a zájem o ni stoupá. Velký podíl na tom zajisté mají neustálé změny technologií klasického televizního vysílání. Pomocí internetové televize KUKI lze vyřešit i přechod na DVB-T2, o kterém se v poslední době hodně mluví.

I internetovou televizi je možné vyhrát, stačí si naladit rádio Impuls mezi 15. a 18. hodinou každý všední den.

Kromě toho nabízí další výhody – tou nejlepší je jistě možnost zpětného přehrávání. Když náhodou nestihnete díl svého oblíbeného seriálu, prostě si ho pustíte později. Třeba i o dva dny později, až na něj budete mít čas. I internetovou televizi je možné vyhrát, stačí si naladit rádio Impuls mezi 15. a 18. hodinou každý všední den.

Impulsovic tarif si můžete zařídit

Impulsovic tarify ovšem nejsou službou, která by se dala vyhrát pouze v soutěži. Jde o běžné internetové tarify pro všechny zákazníky z celé republiky. V rámci Impulsovic tarifů získáte internet Plzeň i internet Bohumín. V klidu si prostudujte technické parametry, ceník i podmínky a pak se podívejte, jaké internetové tarify jsou dostupné pro vaši adresu.

Zvládnete to přímo z webové stránky Impulsovic tarifů, po zadání adresy se ihned zobrazí možné tarify. Uvidíte cenu za různé rychlosti, a když se posunete kousek níže, jsou tam pro vás nachystané i tarify na internetovou televizi Kuki. V tom největším tarifu dostanete až 150 kanálů. Už vás tedy nebude trápit, že v televizi nic nedávají.

foto: Archiv, zdroj: Impulsovic tarify

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...