fbpx

Zveřejněno: 30. 8. 2017

Kryptoměny a digitální měny jsou ve světě čím dál oblíbenější. Jak už přezdívka Money 2.0 (Peníze 2.0) také napovídá, jedná se o obrovský fenomén a my stojíme teprve na jeho začátku. Podchyťte tento hit, předběhněte ostatní a začněte obchodovat s Bitcoinem.

Už minule jsme si řekli, že na Bitcoinu nelze prodělat. Jeho cena neustále roste. Pokud Bitcoiny nakoupíte a plánujete s nimi obchodovat a nakoupit za ně zboží, můžete vybírat z mnoha internetových obchodů. Pokud chcete nakupiovat za Bitcoiny okamžitě, můžete zkusit například pražskou kavárnu Paralelní Polis.

shutterstock 561624265

Výhodou Bitcoinu je, že jeho cena neustále stoupá. Měna navíc není závislá na státech a bankách.

Bitcoin je fér

Proč si virtuální měna Bitcoin získala na celém světě tolik přiznivců? Důvod je poměrně jednoduchý. Bitcoin na rozdíl od jiných známých měn není ovládán bankami ani státem, nemůže být devalvován, znárodněn nebo zfalšován. Velkou výhodou Bitcoinu je také je naprostá decentralizace.

Chcete s Bitcoinem obchodovat? Víte, že se v něm skrývá obrovský potenciál a nechcete si tuto šanci nechat ujít? Mrkněte na online kurz Jak na Bitcoin - krok za krokem, který vám rychle a jednoduše všechno vysvětlí.

Kurz vás provede vším, co potřebujete k obchodování s Bitcoiny znát. Založíte si svou bitcoinovou peněženku a naučíte se, kde a jak se dá Bitcoinem platit anebo kde jej naopak prodat. Chytněte se příležitosti, která se možná nebude opakovat a poznejte novou digitální měnu budoucnosti.

foto: Shutterstock, zdroj: VímVíc

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...