fbpx

Zveřejněno: 3. 6. 2017

Během zdánlivě všední jízdy taxíkem se jeho dvěma pasažérům dostalo překvapení, na které budou vzpomínat do konce života. Uprostřed deštivého londýnského dne jim taxikář z ničeho nic nabídl pohádkovou dovolenou ve slunné Dubaji.

Úkolem taxikáře, který měl ve voze zabudovanou skrytou kameru, bylo totiž nenápadně zpovídat cestující, a pokud usoudil, že by si už opravdu zasloužili dovolenou, měl jim ji jednoduše darovat! A to také udělal! Mladému muži, který zrovna mířil z neúspěšného pracovního pohovoru, a přepracované matce dvou dětí zajistil cestu snů do exotického ráje s alabastrovými plážemi a sargasovým mořem!

Únik z reality

„Kamaráde, nebyl jsem na dovolené roky!“ radoval se překvapený mladík. „Takže to znamená ano?“ Ptal se s šibalským úsměvem taxikář. „Ano, ano, ano! Myslíte to ale vážně?“ dodal mladík, který hned na to volal tu radostnou novinu manželce.

„To je nějaký žert?“ ptala se viditelně unavená matka dvou dětí, která při své náročné práci spí jen několik hodin denně.

Kromě pohádkové dovolené obdrželi cestující také vouchery na večeři v restauraci Bread Street Kitchen & Bar, kterou v hotelu Atlantis provozuje kuchařský bůh Gordon Ramsay! Nová kampaň luxusního resortu se zakládá na myšlence, že každý musí někdy uniknout všednímu životu a alespoň jednou zakusit něco výjimečného. Se svou záviděníhodnou polohou uprostřed pohádkové čtvrti Jumeirah, která byla postavena na prvním uměle vybudovaném ostrově světa, k tomu hotel přímo vybízí.

Ravini Perera, marketingová zástupkyně hotelu, dodává: „Při vytváření nové kampaně jsme chtěli zachytit přesně to, co hotel Atlantis představuje, a udělat náš resort jejich cílem na seznamu míst, která rozhodně nesmějí vynechat. Každý z nás chceme někdy uniknout každodennímu životu a jízda taxíkem pro nás byla zábavnou formou.“ Resort vybavený aquaparkem Aquaventure s nejdelší skluzavkou pro rafty na světě a akváriem Lost Chambers s více jak 65 000 podmořskými živočichy, které tvoří stěny nejedné hotelové restaurace, což samo o sobě skýtá nezapomenutelný zážitek, nedávno navštívila také česká topmodelka Simona Krainová s rodinou. 

 

Čtěta také:

Padl nový světový rekord – nejdelší živé podvodní rádiové vysílání!

Zpátky na stromy. Tento tolkienovský hotel má postele v korunách!

Chybí vám dovolená? Udělejte si ji doma 

foto: Shutterstock, zdroj: Atlantis the Palm

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...