fbpx

Úterý je vhodný den k tomu, abyste se zamysleli nad svými příjmy a výdaji, radí astrolog

Zveřejněno: 14. 5. 2018

Úterní velmi důležité novoluní ve znamení Býka může nastartovat váš život ryze praktickým způsobem, jak je ostatně u znamení Býka zvykem. Zamyslete se nad životními hodnotami, které uznáváte, a nebojte se je integrovat do svého pracovního života. Vydělávejte si tím, co vás baví, protože jen tak máte jistotu, že se nikdy nevysílíte a neztratíte radost ze života. Pokud vás to tolik netrápí, zamyslete se nad tím, jak se otevřít ještě větší hojnosti, a nebojte se své sny realizovat.

Související…

Je čas slunce. Dopřejte svému tělu slast a oslavujte v práci
Robert Policar

Přesné novoluní začíná v úterý 13.49. Už brzo ráno si zrekapitulujte sny, které se vám zdály, protože mohou obsahovat důležité poselství, jež se může týkat i vašich materiálních záležitostí. Pokud jim nebudete rozumět, nechte si tyto sny od někoho vyložit. Poproste život, ať vás obdaruje hojností všeho, po čem toužíte. Zaměřte se především na své finanční prostředky a kvalitu svého bydlení. Nespokojujte se s málem a dovolte si snít. Poděkujte za vše, čím jste byli již obdarováni, a dovolte si přijímat ještě více.

Nechte si poradit

Pokud řešíte nějaké finanční problémy, nebojte se toto téma otevřít a nechte si poradit od lidí, kterým důvěřujete a víte, že tuto oblast mají dostatečně zpracovanou. Nejste-li typ člověka, který se vyžívá ve finančních výpočtech, investujte do někoho, koho znáte a víte, že se touto oblastí zodpovědně zabývá. Můžete si tak ušetřit spoustu energie a času.

Možná si někteří z vás vydělávají peníze činnostmi, které zcela neodpovídají vašemu vnitřnímu nastavení. Pokud to tak je, budete zřejmě čím dál víc frustrováni.

Zbavte se pocitu viny a buďte otevření novým způsobům zvyšování svých finančních zdrojů. Uran vstoupí ve středu do praktického znamení Býka, což znamená, že se po dalších sedm let vyplatí přistupovat k otázce peněz a bydlení netradičním, novátorským způsobem. Nebojte se nových myšlenek, ale vše si zároveň nechte důkladně vysvětlit a sami získávejte znalosti, které zvýší vaši finanční gramotnost.

Víte, co potřebujete?

Abyste mohli do svého života přitáhnout hojnost na všech úrovních, je nejdříve důležité do detailu definovat své potřeby. Zaměřte se především na ryze praktické hodnoty a nebojte se v následujících dvou týdnech udělat potřebné změny. Buďte věrní svým hodnotám a nenechte se zatáhnout do podniků, které nebudou v souladu s vaším srdcem.

Moudrost Býka spočívá v tom, že je intuitivně propojen s rytmy země, a tak lidé, kteří jsou tímto znamením ovlivněni, dokážou ve svých hmotných cílech vytrvat a jsou velmi realističtí. To se od nich v tomto čase můžeme naučit. Definujte své potřeby, ale zároveň s pokorou přijměte momentální stav, ve kterém se nacházíte, abyste nepropadli smutku, že se vše vleče. Když nebudete příliš spěchat a na své výsledky tlačit, paradoxně se vše bude rychleji projevovat.

Vnitřní hodnoty

Možná si někteří z vás vydělávají peníze činnostmi, které zcela neodpovídají vašemu vnitřnímu nastavení. Pokud to tak je, budete zřejmě čím dál víc frustrováni a svou práci nebudete dělat tak efektivně, jak byste si přáli. Pokud je to váš případ, snažte se najít cesty, jak propojit své vnitřní hodnoty s novým přístupem k práci.

Hledejte nové způsoby, jak přijít k penězům, ale vše dobře promýšlejte.

Každopádně je čas učinit v tomto ohledu změny, které mohou být velmi pozitivní a významné. Nastal čas stabilizovat to, do čeho jste již investovali svou pozornost a energii v předchozích měsících. Zaměřte se především na praktické záležitosti, ale zároveň buďte věrní své duši.

Znamení Chuen

Chuen čili Opice je znamením odborníků, poradců a zároveň prohlubuje vaše analytické schopnosti. Nechte si poradit od lidí, kteří vědí, o čem mluví, a sami si získávejte informace, které potřebujete k tomu, abyste se posunuli o úroveň výš. Pokud sami děláte v poradenství, nastal čas, abyste druhým dali praktické rady ke zlepšení jejich životní úrovně. Zvyšujte svou odbornost, stýkejte se se znalými lidmi a učiňte konkrétní kroky ke zlepšení své finanční situace. Rovněž můžete navštívit různé cvičitele jógy nebo fitness trenéry, kteří vám mohou poradit, jak zlepšit vztah ke svému tělu.

Na co si dát pozor?

Toto novoluní může otevřít důležitá témata ohledně vašich finančních zdrojů. Díky Uranu, který vstoupí do znamení Býka, může mnoho lidí příliš riskovat, což je jeden z extrémů, který se nemusí vyplatit, když své kroky dobře nepromyslíte. Na druhou stranu není čas být příliš pasivní, protože to by se vám nemuselo vyplatit. Hledejte nové způsoby, jak přijít k penězům, ale vše dobře promýšlejte. Pokud budete v tomto ohledu důslední a vynalézaví, může vás život překvapit mnoha příležitostmi, které se nabízejí.

Doporučené otázky:

  • Jaký vztah mám k financím?
  • Jsem spokojený se svým bydlením?
  • Jak mohu zvýšit své příjmy a eliminovat zbytečné výdaje?
  • Umím si nechat poradit?
  • Respektuji dostatečně potřeby svého těla?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Otevřete se novým zdrojům příjmu.
  • Využívejte ve svém povolání technologie efektivněji.
  • Cvičte intenzivně jógu.
  • Eliminujte zbytečné výdaje.
  • Zvyšujte svou odbornost.
  • Dovolte si více přijímat.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...