Life
Iva Pernesová
10 plevelů, které nejdřív ochutnejte, než je vyhodíte
Byliny, které většina z vás zná jako léčivky nebo plevel a rostou všude kolem, mají velké uplatnění i v kuchyni. Byla...
Reklama
Lilia Khousnoutdinova
Lilia Khousnoutdinova: Ze starých sárí děláme nové šaty
Přiznám se, že ještě nedávno jsem netušila, co je upcycling. Věděla jsem samozřejmě, že se dají ze starých látek ušít...
Reklama
Táňa Pikartová
Chcete cestovat a nemáte na to? Jeďte dobrovolničit s Workaway
Cíl této výjimečné aktivity je jedinečný: Vyjet do zahraničí s co nejnižším rozpočtem. Vydejte se poznávat nová místa,...
Reklama
Martina Linhartová
Rychlý recept na skvělou pohanku se sušenou miso pastou
Pohanka není pouze aktuálním módním hitem, ale jde o všelék, který konzumovaly ve velkém už naše pra pra prababičky....
Lenka Zelnitiusová
Dejte starým oknům nový smysl
Když dáte starým nepotřebným věcem nový smysl, bude osobité originalitě učiněno za dost. Že si to dost dobře...
Reklama
Martina Linhartová
Tip na rychlosvačinu? Mangové čatný s omáčkou teryiaki
Ovoce připravené ,,na slano“ dovede dobře obohatit jídelníček. Typická chuť manga v kombinaci s koriandrem a česnekem...
Martina Linhartová
Rychlá fit večeře? Zkuste paprikový salát s quinoou a slaným sýrem
Quinoa se v českých obchodech objevila celkem nedávno a hned si získala chuťové pohárky snad každého z nás. Je dobrá,...
Denisa Jelínková
Ty nejlepší veganské knihy? Tady jsou tipy!
Rozličnost receptů v každé kuchyni, když se jedná o totéž jídlo, je skutečně obrovská. V jedné kuchařce se její autoři...
Martina Linhartová
Recept na báječné ovesné flameri. To musíte zkusit!
Teplá ovesná kaše je klasika. Neurazí ani většinou nepotěší. Když se ale nechá vychladnout a vyšlehá se s nějakým...
Načíst další články