Life




Martina Linhartová

Čočka v kombinaci s pestrobarevnou zeleninou dovede vykouzlit rychlou a zdravou jarní večeři. Peprná zálivka jí dodá...

Petr & Gabi Foodies

Tyto zeleninové placky jsou takovým updatem našich bramboráků. Tato verze je ale lehčí a díky batátům i výživnější. V...

ESO travel

Nejvyšší věž z lega, nejdelší skleněný chodník… Člověk tvoří a jeho pýcha ho stále žene k tomu, aby své výtvory...

Romana Slaninová

Žijeme v jednom z nejhustěji osídlených prostorů starého kontinentu. Když zatoužíme po divočině, odjíždíme tisíce...

Andrea Cerqueirová

Rafinérie, výroba pneumatik, restaurování archeologických památek, technologie na výrobu biohnojiv, restaurace. České...

Martina Linhartová

Není divu, že je panna cotta tak oblíbený dezert. Je osvěžující, tak akorát sladká a krásně jemná – jako šitá na míru...

Martina Linhartová

Mnohým strávníkům se při slovu luštěnina zkroutí obličej hrůzou. Fazole, čočku i hrách mají zafixované jako levné a...

Martina Linhartová

Špagety se dají připravit na tisíce způsobů, nejvíce v oblibě je ale určitě rajčatová klasika. Pesto ze sušených...

Naďa Hanuš Vávrová

Druhá květnová neděle patří všem maminkám. Obdarujte tu nejdůležitější ženu ve svém životě něčím hezkým. Máme pro vás...