fbpx

Zveřejněno: 26. 4. 2017

Jan Smigmator patří mezi naše top jazzové a swingové zpěváky. Publikum jej miluje zejména, protože s noblesou ztělesňuje odkaz swingových králů, jakými byli mimo jiné Frank Sinatra, Sammy Davis jr. nebo Dean Martin. Svůj úspěch si takřka vysnil. Co ještě o něm prozradil talentový test Jana Mühlfeita?

"Existuje anglické přísloví: ne všichni snílci něčeho dokážou, ale všichni, co něčeho dokážou, jsou snílci. Jan je právě ten snílek, který dosahuje výsledků," říká Honza. Když byl Jan Smigmator totiž kluk, rád kreslil. Nejčastěji to byly plakáty svých koncertů, přes které psal následně fixou "vyprodáno".  To, že se stane Jan zpěvákem, v té době předpovídal jeho otec, který jej plně podporoval. 

Mezi jeho silné stránky patří maximalizace, vhled do budoucna, orientace na výsledek, přemýšlivost a pozitivita. "Když chce člověk dosáhnout dobrých věcí, výborné to musí být i kolem," přiznává Jan Smigmator a potvrzuje, že okolo sebe chce mít ty nejlepší super hráče. S kapelou si rozumí i lidsky a tuší, že je to z hudby i cítit. Právě proto spolupracuje úzce také se zpěvačkou Dashou, se kterou vede velmi úspěšný pořad na Českém rozhlase. Na Honzovu otázku, kde se s talenty Dashy doplňuje odpověděl: "Myslím, že já jsem z nás dvou ten nakopávač."

17553694 1219496234838712 8436238918763384708 n

Jan Smigmator na natáčecím dni Flowee spolu s Kateřinou Novotnou, Veronikou Kašákovou a Honzou Mühlfeitem.

Jan je také vizionář, jak ukázal test. Zároveň své nápady ale i dokončuje a úspěšně. Honza Mühlfeit tomu říká doslova" "Jan vezme perlu a ještě ji leští". Nyní zpěváka čeká koncert Sinatrology. Proběhne v Lucerně a jak jinak než se skvělými a zajímavými hosty. Letos se k Janovi přidá i Ewa Farna.

No a chcete znát Janův recept na to dokázat tak velkolepé věci? Tady je:"Věřím, že jde úplně cokoli, všechno je to totiž v hlavě."

 

Děkujeme úžasným prostorám Bistrot 104 za poskytnutí prostoru k natáčení. 

 

Sledujte také další pořady Honzy Mühlfeita:

Tvůj talent je unikát: Veronika Kašáková

Tvůj talent je unikát: Jan Čenský

Odemkněte potenciál svých dětí: 3. díl

A nezapomeňte si koupit ani jeho skvělou knihu!

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...