fbpx

Vyberte si jednu seznamku, která vám svým zaměřením vyhovuje nejvíc. Nejdůležitější je pak skutečně podrobně vyplněný profil. Podle statistik jsou vaše koníčky stejně důležité jako vaše profilová fotografie

Zveřejněno: 6. 9. 2019

Seznamky jsou v kurzu čím dál tím víc. A to přesto, že by se mohlo zdát, jak jsme díky sociálním sítím sociálně stále aktivnější, a mohli bychom se tedy seznámit na nich. K úspěšnému seznámení ale samotné sítě obvykle nestačí. Pokud tedy nechceme postupně znovu a znovu zkoušet staré vztahy a opět od nich utíkat, je nakonec nejlepší sáhnout po online seznamce.

Online seznamování již dosáhlo skutečné profesionality. Seznamky najdeme dnes dokonce specializované, a to je jejich velká výhoda. První pravidlo úspěšného seznámení je totiž „lovit ve správných vodách“. Zbytečně se bude snažit zralá pětačtyřicátnice se dvěma dětmi seznámit na teenagerské seznamce. A asi nehledá ani dobrodružství na jednu noc.

Přehled kvalitních seznamek najdete na webu TopSeznamky.cz. Tento recenzní web mapuje jednotlivé seznamky, české i mezinárodní, a hodnotí je z několika hledisek.

Proto je ideální se seznamovat buďto na velkých seznamkách, kde najdete i svoji „cílovou skupinu“, nebo přímo na seznamkách specializovaných – například 40+. Výhodou je i to, že jiné specializované seznamky, například ty, které skutečně slouží k nezávazným vztahům a krátkodobým dobrodružstvím, odfiltrují pryč lidi ze seznamek určených pro vážné a dlouhodobé vztahy.

Top seznamky, které musíte znát

Přehled kvalitních seznamek najdete na webu TopSeznamky.cz. Tento recenzní web mapuje jednotlivé seznamky, české i mezinárodní, a hodnotí je z několika hledisek. Díky tomu snadno získáte přehled o tom, která seznamka je největší, nejlépe hodnocená či které jsou určené ke speciálnímu seznamování.

Takže zatímco eDarling je největší seznamkou až se 450 tisíci svobodnými zájemci o seznámení, na seznamce Singles 50 se seznamují pouze starší čtyřiceti let.

A jak se tedy úspěšně seznámit?

Vyberte si jednu seznamku, která vám svým zaměřením vyhovuje nejvíc. Nejdůležitější je pak skutečně podrobně vyplněný profil. Podle statistik jsou vaše koníčky stejně důležité jako vaše profilová fotografie. Takže se rozepište podrobně o tom, co vás baví, jak trávíte volný čas, co byste rádi dělali, i když doposud k tomu nebyla příležitost.

Ano, slušet nám to musí, ale pokud si fotografií ubereme 10 let a 20 kilogramů, rande rozhodně dobře nedopadne.

Dejte si záležet i na fotografii, ale nelžete. Na fotkách se mnohdy snažíme vypadat hezčími. Ano, slušet nám to musí, ale pokud si fotografií ubereme 10 let a 20 kilogramů, rande rozhodně dobře nedopadne. A to, ani když koupíte levné letenky a na první rande pozvete svůj protějšek třeba do francouzské restaurace v Paříži.

Související…

Nemůžete se seznámit? Za pět babek si můžete nechat vytvořit ideální Tinder profil
Barbora Čápová

foto: Shutterstock, zdroj: TopSeznamky.cz

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...