fbpx

Žádné obecné studium, ale naprosto konkrétně zaměřené obory, které vás perfektně připraví do praxe – to je pražská Vysoká škola obchodní (VŠO)

Zveřejněno: 12. 11. 2018

Firmy si stěžují, že většina absolventů vysokých škol není vůbec připravena pro praxi. Studenti Vysoké školy obchodní v Praze jsou na tom jinak. Nestudují se tu obecné obory, ale velice úzce zaměřené programy, které studenty připraví pro jednotlivá odvětví. Pro podniky a firmy jsou studenti VŠO perfektně připravení a je o ně skutečně velký zájem už během samotného studia.

Co vše lze studovat?

Vysoká škola připravuje pracovníky a podnikatele pro oblast cestovního ruchu. Díky studiu budete mít velkou šanci velice rychle obsadit dobrou pozici v managementu některého z podniků cestovního ruchu nebo v marketingu mezinárodního podniku. Máte možnost studovat Cestovní ruch, Management cestovního ruchu a Průvodcovskou činnost v cestovním ruchu na vysoké škole cestovního ruchu.

Související…

Škola nesmí v dětech zabíjet kreativitu, ta nás odlišuje od strojů
Jaromír Hasoň

Velice žádaným oborem je Rozvoj lidských zdrojů. České firmy se stále častěji potýkají s nedostatkem zaměstnanců. Jejich nábor i motivace jsou pro fungování firem klíčové. Proto i firmy, které dříve neměly své HR oddělení, již k problému přistupují sofistikovaněji. O absolventy tohoto oboru je proto mezi firmami velký zájem.

Na Vysoké škole obchodní v Praze lze začít studovat již od února 2019.

VŠO vychovává rovněž pracovníky pro letecký průmysl. Vystudovat na škole totiž můžete obory Služby v letecké dopravě a Management leteckých podniků.

Nečekejte do příštího roku

Nenastoupili jste ke studiu od října? Nečekejte další rok. Na Vysoké škole obchodní v Praze lze začít studovat již od února 2019. Od podzimu pak navážete plynule na studium druhého semestru. Škola nabízí tříleté bakalářské programy, bakalářské studium pro absolventy vyšších odborných škol i navazující dvouleté magisterské studium.

people 2557399 1280

Letní semestr 2018/2019 začíná 18. února 2019. Tak nepromeškejte svoji šanci konečně začít studovat vysokou školu, která vás bude bavit.

foto: Shutterstock, zdroj: Facebook vysoké školy obchodní

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...