fbpx

Netradiční e-shop, který nabízí méně tradiční nebo spíš vlastně docela ulítlé dárky

Zveřejněno: 12. 4. 2019

Když už se nějaký e-shop jmenuje tak netradičně jako třeba Hubatá černoška, dá se vytušit, že i jeho nabídka bude poměrně netradiční. Letošní vítěz v soutěži Shop roku 2018 v kategorii Masky a kostýmy věnuje stále více prostoru nikoliv jen maskám, ale především originálním a vtipným dárkům.

Pokud hledáte dárek takový, jaký hned tak oslavenec nedostal a nedostane, zde jistě vyberete to pravé.

Pokud nevíte, co si pod takovým originálním dárkem vlastně představit, tak vězte, že tu mají třeba prsatý polštář, samomíchací hrnek, ledvinku s pupkem, textilní dorty, alkohol v netradičních lahvích, hůl s balíkem pětitisícovek, chrochtající prasátko do ledničky, deštník v podobě pušky nebo třeba termosku ve tvaru náboje. Tak bychom mohli pokračovat pěkně dlouho, protože na podobné dárky se právě Hubatá černoška specializuje. Pokud tedy hledáte dárek takový, jaký hned tak oslavenec nedostal a nedostane, zde jistě vyberete to pravé.

prasatko

Blikací a kníkací vepř vás upozorní, že moc často lezete do lednice


Vybírání dárků je pro mnohé z nás dost komplikovaná záležitost, protože pokud nechceme dát klasickou květinu nebo flašku, je třeba trochu pátrat. U Hubaté černošky se ovšem pátrá dobře, neboť tu mají dárky rozděleny hned několika způsoby, z nichž by si měl vybrat každý.

Jak vybírat

Základem jsou samozřejmě kategorie zaměřené na druhy zboží, jako jsou hrnky, polštáře, dárkové balíčky, kosmetika, vína s originálními etiketami a podobně. Ovšem zrovna tak mají dárky roztříděny třeba podle události, tudíž bezva vyberete, pokud hledáte dárek ke kulatinám, k narození dítěte, k odchodu do důchodu, dárek ke svatbě a dalším příležitostem.

nahradni partner2 l

Osamocené ženě, případně i osamocenému muži možná udělá radost náhradní partner


Jestliže má oslavenec nějakého zajímavého koníčka nebo povolání, pak i podle toho můžete vybírat dárek. Mají zde dárky pro rybáře, myslivce, policisty, hasiče, učitele, šéfy a šéfové, kutily, pivaře, vinaře a bůhví koho ještě. A pokud by u vás ani tento způsob výběru nevedl k volbě, pak zvolíte klasické rozdělení na dárky pro muže, pro ženy a pro děti.

Nápadité a originální

To by samo o sobě nebylo tak zajímavé, jenže mezi dárky pro muže opět najdete další rozdělení třeba na dárky pro dědu, tátu, kamaráda, manžela, doplňky do auta… Mezi dárky pro ženy zase upoutají dárky pro babičku, maminku, kamarádku, kosmetika pro ženy, téma krásy, zdraví a relaxace, sexy dárky nebo zástěry.

Těch možností je opravdu spousta. Ale co je hlavní, to zboží je vskutku nápadité a originální. Tak snad jsme vás tímto tipem potěšili…

Související…

Jezděte na koni stylově. I luxusní oblečení lze pořídit se slevou
Komerční článek

foto: Hubatá černoška, zdroj: Hubatá černoška

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...