Podzimní várka zdraví aneb potraviny, které jsou víc než super
Anna Calve Novotná
Venku je chladno, sychravé počasí začíná být na denním pořádku a na nás padá melancholie. Ano, podzim je tu v plné...
Reklama
Život bez nadýmání: Vyhněte se stresu a nevhodným kombinacím
Petr Fořt
Minule jsme si říkali něco o intoleranci potravin, která přispívá k nadýmání . Jak se tedy nepříjemným bolestem, které...
Reklama
Máte neustále hlad? Může za něj nevyvážená strava
Monika Kovačková
Častý pocit hladu může být velkou překážkou ve snaze o redukci hmotnosti a na subjektivním pocitu pohody taky nepřidá....
Reklama
Tloustneme z nevědomého jedení. Zkuste Mindful Eating.
Vojtěch Žák
Třikrát více Čechů než před pouhými 25 lety dnes trpí obezitou. Nadbytek váhy trápí více než milion lidí. To je...
Nadýmání jako (celo)společenský problém: Vzniká z intolerance potravin
Petr Fořt
Možná se budete usmívat pod fousy, až zjistíte, o čem je v tomto článku řeč. Přesto je diskutovaný problém doslova...
Reklama
Nová čokoláda na trhu. Odteď si pochutnáte na hořké, mléčné, bílé a růžové
Zuzana Šotová
Vědci vynalezli nový druh čokolády. Vedle tří klasických – bílé, mléčné a hořké, teď přibude čtvrtá varianta – růžová....
Petr Fořt: Čtyři soupeři správné výživy člověka a zmatení pojmů
Petr Fořt
Aktuální situaci ve výživě lze popsat jako "všichni proti všem". Nemáme jen dva soupeře, ale hned čtyři. Tím prvním...
Jaká nebezpečí skrývá konzumace uzeného masa?
Lucie Osmanská
Uzené maso patří v české kuchyni k oblíbené pochoutce. Kouř při samotném uzení s sebou však přináší řadu rizik....
Existuje jedno jídlo, které můžete jíst navždy?
Zuzana Šotová
Během roku 2016 jedl Andrew Taylor pouze brambory. Jeho jídelníček měl jen několik výjimečných variací: okusil jak...
Hledáte elixír zdraví a životní energie? Vyzkoušejte kořen Maca
František Lomský
Léčivé účinky kořene Maca a jeho vliv na plodnost znali už staří Inkové. Dnes toto výjimečné „superjídlo“ známé také...
Strana 3 z 14
1
2
3
4
...
6
7
8
9
10