Zdravá strava
Zuzana Šotová
Nová čokoláda na trhu. Odteď si pochutnáte na hořké, mléčné, bílé a růžové
Vědci vynalezli nový druh čokolády. Vedle tří klasických – bílé, mléčné a hořké, teď přibude čtvrtá varianta – růžová....
Reklama
Petr Fořt
Petr Fořt: Čtyři soupeři správné výživy člověka a zmatení pojmů
Aktuální situaci ve výživě lze popsat jako "všichni proti všem". Nemáme jen dva soupeře, ale hned čtyři. Tím prvním...
Reklama
Lucie Osmanská
Jaká nebezpečí skrývá konzumace uzeného masa?
Uzené maso patří v české kuchyni k oblíbené pochoutce. Kouř při samotném uzení s sebou však přináší řadu rizik....
Reklama
Zuzana Šotová
Existuje jedno jídlo, které můžete jíst navždy?
Během roku 2016 jedl Andrew Taylor pouze brambory. Jeho jídelníček měl jen několik výjimečných variací: okusil jak...
František Lomský
Hledáte elixír zdraví a životní energie? Vyzkoušejte kořen Maca
Léčivé účinky kořene Maca a jeho vliv na plodnost znali už staří Inkové. Dnes toto výjimečné „superjídlo“ známé také...
Reklama
Michal Jenček
Je Fair Trade opravdu fér?
Možná jste právě vy jedním z těch, kteří se zajímají o to, co jedí. Nakupujete produkty s označením BIO nebo takové,...
Vojtěch Žák
8 věcí, o kterých se tvrdí, že škodí, ale opak je pravdou
Všeho s mírou. I toho špatného. Seznamte se s jídly a věcmi, které mají špatnou pověst a ve velké míře zaručeně škodí....
Marie Emrichová
Nejde jen o jídelníček aneb 10 kroků k úspěšné detoxikaci
Pod pojmem detoxikace si často představíme jen to, že vynecháme z jídelníčku cukry, nebo budeme pít různé ovocné šťávy...
Milada Kadeřábková
Nejlepší zdroj vitaminu C? V Camu Camu je ho 40x víc než v citrusech
Obsah živin v ovoci a zelenině se podle odborníků neustále snižuje, v obchodech navíc často narážíme na takzvaně...
Načíst další články