Zdravá strava




Zuzana Šotová

Vědci vynalezli nový druh čokolády. Vedle tří klasických – bílé, mléčné a hořké, teď přibude čtvrtá varianta – růžová....

Petr Fořt

Aktuální situaci ve výživě lze popsat jako "všichni proti všem". Nemáme jen dva soupeře, ale hned čtyři. Tím prvním...

Lucie Osmanská

Uzené maso patří v české kuchyni k oblíbené pochoutce. Kouř při samotném uzení s sebou však přináší řadu rizik....

Zuzana Šotová

Během roku 2016 jedl Andrew Taylor pouze brambory. Jeho jídelníček měl jen několik výjimečných variací: okusil jak...

František Lomský

Léčivé účinky kořene Maca a jeho vliv na plodnost znali už staří Inkové. Dnes toto výjimečné „superjídlo“ známé také...

Michal Jenček

Možná jste právě vy jedním z těch, kteří se zajímají o to, co jedí. Nakupujete produkty s označením BIO nebo takové,...

Vojtěch Žák

Všeho s mírou. I toho špatného. Seznamte se s jídly a věcmi, které mají špatnou pověst a ve velké míře zaručeně škodí....

Marie Emrichová

Pod pojmem detoxikace si často představíme jen to, že vynecháme z jídelníčku cukry, nebo budeme pít různé ovocné šťávy...

Milada Kadeřábková

Obsah živin v ovoci a zelenině se podle odborníků neustále snižuje, v obchodech navíc často narážíme na takzvaně...