fbpx

Zveřejněno: 25. 3. 2017

Zdenka Blechová se už přes dvacet let věnuje řešení problémů v oblasti životních situací, mezilidských vztahů, otázkám bydlení nebo zaměstnání. Při své práci využívá konexe s Vesmírem. Někdy používá i tarot, channeling nebo numerologii. Včera vystoupila na Festival Evolution, další přednášku na téma Nemoci pochází z emocí povede v neděli. A právě úvod do tohoto tématu jsme pro vás připravili. 


„Žila jsem ve stresu, strachu a život byl pro mě utrpením. Jednoho dne jsem si řekla, že to musí skončit. Začala jsem hledat pomoc a našla ji v duchovních vědách,“ říká Zdenka Blechová a dodává: „Dnes dělám poradenství pro veřejnost v oblastech práce, nemoci a partnerství formou numerologie, psychologie, tarotu a channelingu (napojení na Vesmírný kanál pozn. redakce).

shutterstock 317549465

Tarot nedělám tak, jako ostatní kartářky, které nechají zamíchat karty tazateli a pak o nich povídají. Zjistila jsem, že nejlepší odpovědi na své problémy nalezneme v sobě. A proto zamíchám karty, napojím se například na klientku a nechám ji pak hovořit o tom, co na kartě vidí a co by k ní řekla. Povídám si s její duší, která jasně odpovídá na mé otázky, a proto nikdo nemůže říci, že jsem mu nějakou informaci vnutila. Každý si odpoví sám, svojí řečí, a to je pro něj někdy větší pohlavek, než kdyby mu ho dal někdo jiný.“

Dnes Zdenka vystoupila na Festival Evolution, kde vedla přednášku na téma „Nerozumíš mi, ani já ti nerozumím“. Jak už název napovídá, věnovala se partnerské komunikaci. „Občas nerozumíme ani sami sobě a chceme, aby nám rozuměl ten druhý. Například často říkáme „ nevím,“ ale když vy nevíme, jak má vědět ten druhý?“ analyzovala jeden z hlavních problémů. 

shutterstock 421329649

Paní Blechová má také nevšední přístup ke vzniku nemocí, o němž bude mluvit na své nedělní přednášce: „Veškeré nemoci pocházejí z emocí, z hledání lásky. Budeme si povídat o tom, jak se dá vše vyléčit, když pochopíme. Průvodcem nám bude i moje kniha Nemoci pocházejí z emocí a meditační CD Tělo a duše. Již v Atlantidě lidé věděli, že veškeré nemoci na nohách jsou nemoci materiálního charakteru. Nemoci ve střední části těla jsou psychického rázu a od srdce po hlavu trpí naše duše.“


Zdenka na své práci vidí samá pozitiva: „Když jsem byla mladá, vyhýbala jsem se některým činnostem a mnoho věcí pro mě bylo těžkých. Dnes jsem ráda, že můžu pracovat, a proto pro mě není těžké nic. Mám ráda vše, protože když si člověk uvědomí, že je tu pro tvořivost, tvoří a má z toho radost.“ S touto neobyčejnou ženou se kromě přednášek můžete na festivalu setkat také u jejího stánku, kde budete moci využít jejího poradenství a zakoupit produkty za snížené ceny.

 

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...