Life
Martina Linhartová
Večeře pro pravé labužníky: Lasagne se žampiony na víně
Žampiony, bílé víno a římský kmín – to je kombinace, která snad nikdy nezklame. Dobrá je do rýže, ale nejvíc stejně...
Reklama
Táňa Pikartová
Outdoorová vychytávka: Jídlo, které se samo ohřívá
Vydrží čerstvé tři roky, je bez konzervantů, dokáže se samo i ohřát a má skvělou autentickou chuť. To jsou základní...
Reklama
Vojtěch Žák
Držte si klobouky, tohle je srílanský tuk-tuk
Ulice je tak plná, že se musím pečlivě koukat, kam šlapu. Protože jsem běloch, očividně turista, každý se na mě zubí a...
Reklama
Martina Linhartová
Polévka z pohankové krupičky zasytí i s málem kalorií
Polévky z krupiček jsou hodně variabilní. Nejlepší jsou ale vždycky na másle s kořenovou zeleninou. Opražená krupička...
ESO travel
Šest nejpozoruhodnějších míst Austrálie
Duchové na skále Uluru, nevšední svět vodních živočichů a ptáků, stavba technického zázraku, deštný prales na písku,...
Reklama
Vojtěch Žák
Je jenom Buddha a pak pár set dalších bohů
„Jsem buddhista. Modlím se ale i k Bráhmovi, Višnuovi a Šivovi, Ganéše a Sarasvatí,“ svěřil se mi srílanský tuk-tukář,...
freshbedynky.cz
Na zahřátí: fenyklovo-mrkvová polévka
Mrkvová polévka patří u nás už dnes spíše k těm známějším, zato fenykl mnoho kuchařů sice zná, ale využívá spíše jen...
Martina Linhartová
Tip na večeři: Pasta s pestem z medvědího česneku
Sezona medvědího česneku brzy začne. Jedna z nejlepších věcí, která se dá z této zdravé bylinky připravit, je pesto z...
Lucie Osmanská
Fotosérie: Pět nejnebezpečnějších velkoměst na světě
Pokud vaše kroky někdy vedly do takových míst, jako je centrální a latinská Amerika, jižní Afrika nebo jihovýchodní...
Načíst další články