Life




Martina Linhartová

Žampiony, bílé víno a římský kmín – to je kombinace, která snad nikdy nezklame. Dobrá je do rýže, ale nejvíc stejně...

Táňa Pikartová

Vydrží čerstvé tři roky, je bez konzervantů, dokáže se samo i ohřát a má skvělou autentickou chuť. To jsou základní...

Vojtěch Žák

Ulice je tak plná, že se musím pečlivě koukat, kam šlapu. Protože jsem běloch, očividně turista, každý se na mě zubí a...

Martina Linhartová

Polévky z krupiček jsou hodně variabilní. Nejlepší jsou ale vždycky na másle s kořenovou zeleninou. Opražená krupička...

ESO travel

Duchové na skále Uluru, nevšední svět vodních živočichů a ptáků, stavba technického zázraku, deštný prales na písku,...

Vojtěch Žák

„Jsem buddhista. Modlím se ale i k Bráhmovi, Višnuovi a Šivovi, Ganéše a Sarasvatí,“ svěřil se mi srílanský tuk-tukář,...

freshbedynky.cz

Mrkvová polévka patří u nás už dnes spíše k těm známějším, zato fenykl mnoho kuchařů sice zná, ale využívá spíše jen...

Martina Linhartová

Sezona medvědího česneku brzy začne. Jedna z nejlepších věcí, která se dá z této zdravé bylinky připravit, je pesto z...

Lucie Osmanská

Pokud vaše kroky někdy vedly do takových míst, jako je centrální a latinská Amerika, jižní Afrika nebo jihovýchodní...