fbpx

Zažít školu a otevřít příležitosti lokální a globální ekonomiky 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Nejenže se naučíte pracovat s moderními technologiemi včetně např. 3D tisku, ale získáte také dostatek vědomostí, abyste i v budoucnosti na jedničku zvládali práci s novinkami na trhu v digitálních a inovativních technologiích

Zveřejněno: 10. 11. 2021

Většina mladých lidí hledá svoji vlastní cestu. Představte si studijní obor, který vás na ni přivede a nadchne pro to, abyste se tím směrem s chutí rozeběhli. Obor Lokální a globální ekonomika tohle dokáže. Seznámíte se s příležitostmi na lokálních trzích a snadno nastartujete třeba i své vlastní podnikání.

Harmonizace s budoucností

Stejně jako symfonická báseň Bedřicha Smetany rezonuje celým světem, zasazuje studijní obor s názvem Má vlast příležitosti lokální ekonomiky do globálního kontextu. Ačkoli se jedná o nový studijní obor, není jeho vznik motivován virovou pandemií.

Má vlast vám umožní rozehrát to pravé uplatnění ve všech oblastech, které vyžadují znalost ekonomiky v kombinaci s perfektním ovládnutím moderních technologií.

Na druhou stranu tak významné ohrožení představuje dokonalý příklad mnoha závislostí, které se v rámci studovaného oboru naučíte identifikovat a adekvátně na ně reagovat. Poznáte, jak s nimi efektivně pracovat, a to jak z pozice podnikatelů, tak třeba i politiků. Při studiu se ponoříte do veškerých detailů fungování lokální ekonomiky, ale odhalíte i mnohé inspirativní přesahy, které vám pomohou v dalších kariérních krocích.

VŠO napříč všemi obory připravuje své studenty k uplatnění v atraktivních kariérách, protože přísně dbáme na skutečnou perspektivu studijních programů. Co to reálně znamená? Nejenže se naučíte pracovat s moderními technologiemi včetně např. 3D tisku, ale získáte také dostatek vědomostí, abyste i v budoucnosti na jedničku zvládali práci s novinkami na trhu v digitálních a inovativních technologiích. Tím získáte obrovský náskok před konkurencí a budete skvěle vybaveni k udržení špičkové kvalifikace ve svém oboru.

Kde se uplatníte?

Studium Lokální a globální ekonomiky zakončené bakalářským titulem umožňuje absolventům široké možnosti uplatnění. Chcete rozjet vlastní podnikání na lokální úrovni? Vidíte své uplatnění ve státní správě a umíte si představit své angažmá (nejen) v lokální politice? Toužíte dosáhnout na manažerské pozice v lokálních podnicích?

Má vlast vám umožní rozehrát to pravé uplatnění ve všech oblastech, které vyžadují znalost ekonomiky v kombinaci s perfektním ovládnutím moderních technologií.

Čím je studium výjimečné?

Vlastně úplně vším. Podobný obor totiž žádná jiná vysoká škola nenabízí. Studijní program Má vlast nabízí unikátní propojení ekonomie, technologií a občanských aktivit, které jinde nenaleznete. A pro koho je studijní program Má vlast vhodný?

Pro všechny s touhou po svobodném podnikání na lokální úrovni i pro každého, kdo se chce podílet na rozvoji v lokální politice – ať už na úrovni měst či České republiky. Absolventi Lokální a globální ekonomiky budou patřit k lidem, kteří pomohou rozvoji ČR v těžkých dobách po koronavirové pandemii.

Chcete se o programu Má vlast dozvědět více?

Navštivte webové stránky www.ma-vlast.cz nebo se přijďte podívat na den otevřených dveří.

Související…

Vysokoškolské studium budoucnosti začíná právě teď: Studujte letectví, drony a cestovní ruch
Komerční článek

foto: Shutterstock, zdroj: Má vlast (VŠO)

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...