Zpřístupnit kvalitní značková kola a elektrokola firmám a dalším subjektům a podpořit tak ekologickou mikromobilitu – to je cílem nového startupového projektu KoloNaOperák, který nabízí kola a elektrokola na operativní leasing. Firmy mají možnost poskytnout svým zaměstnancům pohodlný a zároveň ekologický způsob cesty do práce s minimálními finančními náklady a starostmi o údržbu.

Ve střední Evropě je KoloNaOperák prvním projektem, který na operativní leasing nabízí klientům kola a elektrokola. „Lidé si na leasing běžně pořizují auta, není tedy důvod, proč by to takto nemohlo fungovat i s koly,“ vysvětluje zakladatel a majitel projektu Michal Bařina. „Klient si na našem e-shopu vybere typ kola a značku, která se mu líbí, a o vše ostatní včetně dodávky, servisu a zabezpečení se postaráme my,“ dodává.

Pořád nové modely

V ceně operativního leasingu je jak samotné elektrokolo, tak i jeho pojištění proti krádeži nebo poškození, kompletní servis, mobilní aplikace a inteligentní nabíjecí stojan.

Služby KoloNaOperák mohou využít především firmy jako atraktivní zaměstnanecký benefit, kterým svým zaměstnancům usnadní cestu do práce.

„Hlavní výhodou pořízení kola a elektrokola na operativní leasing je to, že zákazník má neustále přístup k nejnovějším modelům. Vzhledem k tomu, jak rychle se trh s koly a elektrokoly vyvíjí, je zbytečné investovat vysoké částky do koupě modelu, který bude během pár let zastaralý,“ říká Bařina.

Firmám, hotelům i půjčovnám

Služby KoloNaOperák mohou využít především firmy jako atraktivní zaměstnanecký benefit, kterým svým zaměstnancům usnadní cestu do práce a zároveň jim nabídnou ekologický a pohodlný způsob dopravy. Projekt se však zaměřuje také na hotely, půjčovny kol a sportovní střediska, která hledají způsob, jak rozšířit svou nabídku aktivit pro zákazníky. Těm KoloNaOperák poskytne kompletní flotilu elektrokol včetně servisu a dalších služeb.

Nabídka umožňuje filtrovat mezi typem kola, značkou i výší splátky.

Kolo si mohou lidé objednat na nově spuštěném e-shopu firmy na stránkách Kolonaoperak.cz. Vybírat si mohou z mnoha typů a druhů kol a elektrokol, nechybí zde prestižní značky silničních, horských či městských modelů. V portfoliu jsou zastoupené značky jako Bianchi, Ghost, Festka, KTM, Rockmachine a další. Nabídka umožňuje filtrovat mezi typem kola, značkou i výší splátky. KoloNaOperák rovněž spolupracuje s více než 30 největšími obchody s jízdními koly v České republice, kde je rovněž tato unikátní služba nabízena.

Součástí projektu KoloNaOperák.cz je také cyklistický web Kolotipy.cz. Ten byl opětovně spuštěn v novém kabátě a jeho provozovateli se stali Daniel Dočekal a Michal Bařina. Web nabídne čtenářům užitečné rady, kam s kolem vyrazit, jak se na jízdu vybavit, řadu tipů a triků pro samotnou jízdu a informace o nových trendech ze světa elektromobility a mikromobility.

Související…

Výlet na kolech? Ušetříte planetu a s elektrokolem i nohy
Komerční článek

foto: KoloNaOperák, zdroj: KoloNaOperák