fbpx


Získejte manažerské vzdělání, které vám pomůže v kariérním postupu 1 fotografie
zdroj: Business Institut

Vysokých škol, vzdělávacích kurzů a studijních programů je v českém rybníčku víc než dost. Často jde ale jen o množství teorie, která je těžko uchopitelná a téměř nemožná převést do dnešní praxe. Jak tedy vybrat takové vzdělání, které vás bude bavit, naplňovat, a navíc ho opravdu využijete pro své budoucí vysněné zaměstnání, pro momentální postup v kariéře nebo ho zúročíte při budování vlastní značky? My víme!

Zveřejněno: 22. 8. 2022

Manažerů, dokonce i dobrých manažerů, je ve firmách nespočet. Možná takové i sami znáte. Vyniknou ale jen ti nejlepší. A ti, kteří mají potřebné zkušenosti! Stejně tak to platí i pro vlastníky firem, kteří pro veškeré své povinnosti úplně zapomínají na sebe, sebevzdělávání a získávání nových skills, které by je posunuly zase o krok dopředu, ba dokonce až na vrchol.

Investujte do sebe a do svého vzdělání. Investujte do vzdělávání, které má opravdu smysl a je postaveno přesně pro potřeby ambiciózních manažerů nebo houževnatých majitelů firem, kteří chtějí zlepšit své dovednosti přesně v oboru, kterému se věnují a ve kterém chtějí prorazit a být nejlepší.

Studijní program MBA PR a komunikace

Studijní program MBA PR a komunikace je vzdělání pro dospělé, které je určeno pro manažery reklamních, mediálních a PR agentur, ale i pro ty, kteří při své práci uplatní profesionální komunikaci s veřejností.

Díky studiu MBA jsem si mohla efektivně propojit získanou teorii s praxí. Oceňuji komplexnost nabízených programů a vysokou profesionalitu přednášejících.

V tomto programu se naučíte tvořit PR a marketingové strategie, osvojíte si pravidla brand managementu, dostanete pod kůži aktuální trendy v sociálních médiích, ovládnete zásady efektivní argumentace a vyjednávání, probereme krizovou komunikaci a její aspekty a v neposlední řadě vám pomůžeme s rozvojem komunikačních a prezentačních dovedností přesně podle vašich hodnot a potřeb.

Jaké jsou výhody studia MBA na Business Institut?

  • online studium můžete zahájit kdykoliv během roku
  • budete mít k dispozici profesionální lektorský tým
  • naši lektoři působí sami ve firmách či pracují na vlastních projektech na vysokých manažerských postech, takže vám předají konkrétní a praktické rady
  • k dispozici budete mít knihovnu s více než milionem titulů, s odbornými články, výzkumy, studiemi atd.
  • vaše teoretické znalosti budete moci ihned vyzkoušet i v praxi
  • titul MBA je odrazovým můstkem pro váš okamžitý kariérní postup, lepší finanční ohodnocení a osobní prestiž
  • studium je vhodné jak pro zaměstnance ve firmách, tak i pro podnikatele a majitele značek či společností
  • studovat můžete i čistě online a odkudkoliv potřebujete

Že to zní skoro jako pohádka? Kdepak, přesně tohle nabízí Business Institut a jeho programy MBA. „Díky studiu MBA jsem si mohla efektivně propojit získanou teorii s praxí. Oceňuji komplexnost nabízených programů a vysokou profesionalitu přednášejících.“ Přesně takto zní absolventi našeho programu. Proto neváhejte, vyplňte online přihlášku a přidejte se ke zkušeným, fundovaným vrcholovým manažerů a buďte zase o krok blíže ke svému vysněnému kariérnímu postupu.

Související…

Proč má někdy kariéra prioritu? Zde jsou argumenty žen, které nechtějí děti
Milada Kadeřábková

foto: Business Institut, zdroj: Business Institut

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...