Trápí vás bolesti zad, svalů a kloubů? Trpíte migrénami? Necítíte v životě naplnění a stále se něčeho obáváte? Náš organismus i mysl jsou vzájemně propojené, a pokud se naučíme rozumět základním principům fungování tohoto dokonalého systému, předejdeme tak mnoha fyzickým i psychickým problémům.

I stres můžeme ovládnout, stačí vědět, jak na to. A proč se nezeptat přímo odborníků na slovo vzatých? Fyzioterapeut Dr. Tomáš Rychnovský, Ph.D., spolu s lektorem a psychoterapeutem Mgr. Milanem Studničkou pro vás o tomto tématu připravili celý seminář, kde vám dají funkční nástroje a tipy, jak o sebe pečovat. Dozvíte se o principech fungování těla, cílených cvicích pro zdravou páteř a bezbolestný pohyb. I správně nastavená mysl je však nezbytnou součástí naší pohody, proto bude dostatečný prostor věnován i tomuto tématu.

Sám sobě terapeutem

Z oblasti psychiky se tedy například dozvíte, jak být v klidu při vypjatých jednáních a situacích, jak se vyhnout syndromu vyhoření a jak případně odhalit, že jste ohrožení, jak svým potížím rozumět a pozitivně je využít, i o tom, jak naše myšlení celkově ovlivňuje náš zdravotní stav.

Nebudou ale chybět ani praktické ukázky, jak si sám pomoci od bolestí zad a kloubů, ale uzdravit i další místa na těle, která nefungují tak, jak byste si představovali.

Až docílíte trvalého klidu a pohody, svou práci i ostatní činnosti zvládnete vykonávat mnohem efektivněji než doposud, navíc si budete život mnohem lépe užívat. Přijďte na seminář Stress management – Tělo a Mysl – jak se o ně starat, který se bude konat 25. listopadu 2017 v Centru fyzioterapie a celostní medicíny Dr. Tomáše Rychnovského, a dozvíte se návod, jak být sám sobě terapeutem.

foto: tomasrychnovsky.cz, zdroj: tomasrychnovsky