fbpx

Jak zabydlet figurky Sylvanian Families: 3 tipy pro vaše děti Dalších 4 fotografií v galerii
Chocolate králíčci jsou roztomilí a krásně hebcí, zdroj: Olymptoy

Páreček Chocolate králíků se právě nastěhoval do nového Sylvanian Families domu, ležícího uprostřed vesničky. Kdo ho nejlépe zabydlí? Přece vaše děti!

Zveřejněno: 10. 1. 2022

Jak se figurky králíků jmenují? Příjmení „Chocolate“ už mají, ale na jméno si počkají, až jim ho dají vaše děti. Pojďte se s námi podívat, jak příběh králíčků vlastně začal a proč si vybrali velký Sylvanian Families dům, který je teď jejich domovem.

Na začátku...

Všechno vzniklo jednoho slunného dne ve městě Sylvanian Families. Leží nedaleko stejnojmenné vesničky. Kromě nákupů se zde zvířátka schází, aby si popovídala nebo zažila nové příběhy.

sylvanian families calnek 2 640x360

Sylvanian Families dům na stromě vybízí ke hře, zdroj: Olymptoy


Rodina Chocolate zde již po generace vlastní zmrzlinárnu. Jejich receptury jsou vyhlášené a patří k rodinnému tajemství. A právě u pultu se zmrzlinou se naši dva králíčci před lety seznámili. 

Chocolate králíčci hledají první společné bydlení

Život ve městě je rychlý, a protože ne všechna zvířátka Sylvanian Families touží po ruchu velkoměsta, je tu vesnička plná kouzelných a prostorných domů. Toto místo je výjimečné. Zvířátka zde žijí pospolu, mají se ráda a starají se o okolní přírodu. Nedlouho po seznámení se náš páreček Chocolate králíků rozhodl společně přestěhovat právě tam.

sylvanian families clanek 3 640x360

V Sylvanian domečku králíčci rádi vítají návštěvy, zdroj: Olymptoy


Ve městě Sylvanian Families bydlel každý z králíčků u svých rodičů, v pohodlném domě. Jejich první společné bydlení bylo ale úplně něco nového. Přestěhovali se totiž do Sylvanian Families domu na stromě! Každý den zažívali dobrodružství a bavili se na houpačce i klouzačce. Užívali si nejen sami dva, ale i se zvířecími kamarády z vesničky.

Rodina Sylvanian Families se rozrůstá

Jak čas ubíhal, jejich rodina se začala rozrůstat a v domě na stromě nebylo dost místa pro všechny. Co s tím? Bylo na čase zvednout kotvy. Jaké štěstí, že kousek od lesa rodina hedvábných koček zrovna prodávala Sylvanian domeček.

Sylvanian domeček měl tři patra, balkon a vešla se do něj spousta nábytku. Byl to jejich první skutečný dům. A bydleli v něm tři. Táta, máma i maličký Chocolate králíček.

Čas ve vesničce Sylvanian Families plyne rychle. Je totiž plný zábavy, radosti a přátelství. Co to? Zdá se, že naše rodinka se opět rozroste o dalšího králíčka. Bude to holka, nebo kluk? Necháme se překvapit. Vše je ale třeba na příchod nového člena rodiny připravit.

sylvanan families clanek 4 1920x1080

Sylvanian Families dům nabízí spoustu podnětů ke hře, zdroj: Olymptoy


V obchodu s potravinami právě visí inzerát: Sylvanian Families dům na prodej. Vidíte ho taky? Dům je velký, patrový a má krásnou červenou střechu. A je kousek od školy. Tak kdy se budou králíčci stěhovat? A kdo se nastěhuje místo nich?

Jaké příběhy vzniknou u vás doma?

Líbil se vám náš smyšlený příběh? Se Sylvanian Families bude vymýšlení pohádek snadné i pro vás a vaše děti. Vyberte jim figurky Sylvanian Families a nechte je rozvíjet fantazii, jemnou motoriku i prostorovou a časovou orientaci. K plnohodnotné hře se bude hodit i Sylvanian Families dům, Sylvanian Families dům na stromě, menší Sylvanian domeček nebo Sylvanian obchod.

Širokou nabídku hraček Sylvanian Families najdete v online hračkářství mrakyhracek.cz. Jiné tipy na zábavu pak třeba v našem dalším článku.

Související…

Barbie je 60 let. V rámci genderové politiky se stala astrofyzičkou
Ivan Verner

foto: Olymptoy, zdroj: Mrakyhraček.cz

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...